Vernevelaar desinfectie STORM voor ontsmetting en hygiëne in alle bedrijfssectoren.

Vernevelaar Desinfectie STORM MotorScrubber

Hygiëne voor alle bedrijfssectoren!
Koop HIER de Fijnste Vernevelaar op de Markt!

Wat is de STORM Vernevelaar?

De STORM professionele vernevelaar desinfectie voor ontsmettingsmiddelen is ons meest recente wapen in de strijd tegen bacteriën, schimmels en virussen. Bescherm je klanten, je personeel en alle risicogroepen!

Desinfecteren door verneveling doe je met de STORM ballistische diffusor! Het 40 micron spuitstuk produceert een zeer fijne en totaal dekkende nevel. Zo fijn zelfs dat spinnen in hun web er niet van opschrikken. Dit testten we zelf uit!

De Storm wordt aangedreven door MotorScrubber rugzak technologie, compatibel met de JET3 schrobber en SHOCK oscillerende schoonmaak machine. Deze ergonomisch verantwoorde rugzak voorziet de automatische hogedrukpomp van stroom via oplaadbare batterijen. Bovendien heb je met deze rugzak altijd minstens 1 L voedselveilige ontsmettingsalcohol Deptil HDS bij de hand, voldoende voor 75 m². Of je kan kiezen voor het professioneel desinfectans Umonium, afhankelijk van de toepassing.

Professionele Ontsmetting Handelsruimtes in Actie!

Hoe Gebruik je dit Totaalsysteem Ontsmetting?

Het STORM vernevelingspistool wordt aangesloten op de MotorScrubber rugzak. Zo beschik je over maximale mobiliteit, voor ontsmettingsopdrachten op gelijk welke locatie.

Om op efficiënte manier te ontsmetten met STORM vernevel je best van op 30 cm afstand, hoewel het bereik voor zinvolle verneveling tot 120 cm kan reiken. Het drukvermogen loopt van 8-10 bar, hoewel de belasting op de pols slechts 0.3 gram is.

Vernevelen maar! Je hoeft niks droog te wrijven. Deptil HDS en Umonium zijn desinfectanten waarmee je droog reinigt. Bovendien zijn deze gecertificeerd voedselveilig. Gewoon sproeien op het gewenste oppervlak en laten inwerken. Zo simpel kan het dus!

Grotere ruimtes ontsmetten? Met een reserve batterij en de extra opvouwbare draagtas voor 8 x 1L flessen kom je een hele tijd toe!

Hieronder kijken we even verder in detail naar hoe en waar desinfecteren door verneveling nuttig is; met bewezen resultaten op nationaal en internationaal niveau! STORM maakt deel uit van het DMT protocol bij de professionele ontsmetting van handelsruimtes.

Met je 8+1 L desinfectans Deptil HDS dek je maar liefst 675 m². De autonomie van de batterij is 1 h 50 min continue, tot 3 uur praktijkwerk. Met de extra batterij kan je dus tot 6 uur aan de slag!

Zit je nog met vragen omtrent het schoonmaakprotocol of de geschiktheid van dit product voor jouw sector? Aarzel dan niet om onze ontsmettingsconsulent te contacteren!

De STORM is een werkpaard voor langdurig gebruik!

Professionele Ontsmetting Handelsruimtes en Andere Locaties

Dit totaalsysteem werd ontwikkeld op directe vraag van de professionele schoonmaaksector. Daardoor sluit het toestel naadloos aan bij de noden van mobiel en snel ontsmetten. Maar ook in andere locaties is deze vernevelaar desinfectie nuttig bruikbaar, denk maar aan ontsmetting horeca bijvoorbeeld.

Desinfecteer ook vlot alle frequent aangeraakte plaatsen, zoals deurklinken, winkelwagens, openbaar vervoer, waterkranen, lichtschakelaars, schoolmaterialen en andere publieke contactpunten. Dit kan je in hogere concentratie aanpakken met de wegwerpdoekjes M-WIPES.

In welke sectoren heeft STORM zijn meerwaarde al ruim bewezen vraag je? Heel wat! Luister naar onze ervaringsdeskundigen!

Professionele Schoonmaakbedrijven

Deze zijn natuurlijk onze belangrijkste, meest kritische en veeleisende klanten. En terecht! In plaats van zelf uit te leggen waarom je een Storm of ander toebehoren van Motorscrubber moet aanschaffen, laten we liever een vakspecialist aan het woord bij JDK Cleaning Ltd.

“Door een investering in ‘state of the art’ apparatuur werd het voor ons mogelijk om de hoogste graad van dienstverlening EN veiligheid te bieden in elke commerciële omgeving.

Al snel konden wij aan de nieuwe en specifieke noden tegemoet komen van elke individuele sector die een diepgaande reiniging en ontsmetting nodig heeft.

De aankoop van de nieuwe STORM vernevelaars heeft een grote rol gespeeld in het ontwikkelen van een betrouwbare en efficiënte ontsmetting. Zodoende kunnen wij onze klanten en als gevolg ook hun klanten het volste vertrouwen geven in de netheid van hun werkomgeving.”

Recreatie en Publieke Ruimtes Onderhouden

Als je bedenkt hoeveel mensen in pretparken er van en naar alle attracties gaan is het evident dat tussen elke rit gesaneerd zou moeten worden.

Wel, dan moet je zo’n Storm unit bij elke attractie zetten om dat haalbaar in tijd te maken!!!

De tijdswinst, met meer mogelijke ritten en het halen van de veiligheidsnormen maken de kosten/baten eigenlijk best zinvol. En dan zijn er nog alle loketten, toiletten, restaurants, enz…

Pedro

Oprichter Professioneel Schoonmaakbedrijf, Onderhoud en Sanitair

STORM vernevelaar ontsmet ALLE oppervlakken!

Land- en Tuinbouw Toepassingen

In land- en tuinbouw bestaan er tal van sproeiers, vernevelaars en vloeistof verdelers. Uit ervaring weten we dat ze allemaal wel min of meer hun dienst doen, maar meestal zijn ze onhandig en niet geschikt voor urenlang continue gebruik.

Het ergonomisch ontwerp van deze vernevelaar desinfectie maakt langdurig gebruik mogelijk. De Storm brengt professioneel ontsmetten letterlijk binnen handbereik!

Raf Seghers

CEO, Wellness, Buitenleven, Sauna, Zwembaden

Heeft u vragen omtrent het gebruik van deze vernevelaar desinfectie in uw bedrijfssector? Contacteer onze ontsmettingsspecialist door hier te klikken!

Scholen & Universiteiten Veilig Houden

Scholen en universiteiten zijn een besmettingszone bij uitstek. Hoewel jongeren en kinderen betere immuniteit hebben, wil dit niet zeggen dat ze geen drager kunnen zijn van virussen, bacteriën en schimmels. Het is hun blootstelling aan zwakkere leeftijdsgroepen in familieverband waar het probleem ligt.

Gangen en trappen moeten frequent ontsmet worden, net als lokalen, stoelen en banken. Hoe kan ik snel mijn leslokaal ontsmetten vraag je? Of hoe krijgen we in godsnaam dit hele schoolgebouw ontsmet?

Praktische vragen zoals “Hoe kan ik snel mijn leslokaal ontsmetten?” worden in dit artikel in detail beantwoord. Zeker lezen dus!

Winkelcentra en Supermarkten Hygiëne

Winkelcentra en supermarkten hebben talloze gemeenschappelijk raakpunten die frequent gereinigd moeten worden. Niemand wil zich ongerust voelen tijdens het winkelen.

Dankzij de verneveling kun je snel en efficiënt meerdere rondes doorheen de wandelzones doen. Zo pak je de reiniging van grote ruimtes vlot aan op minder tijd!

Niet alleen volksgezondheid maar ook voedselveiligheid spelen hier een belangrijke rol. Gelukkig voldoen zowel de Deptil HDS als Umonium desinfectanten die STORM vernevelt aan alle wettelijke voorwaarden.

 

Hotel & Restaurant Ontsmetting

Telkens ontsmetten na elke service of hotelgast neemt gemiddeld 6 uur 15 minuten in beslag, zo goed als een voltijdse dagtaak! En dan hebben we het nog niet eens over hotelkamers, die heel wat meer tijd in beslag nemen, afhankelijk van de inrichting van de kamer. Bovendien is het gevaar van bedwantsen momenteel een sterke realiteit, waarvoor de STORM vernevelaar oplossingen kan bieden!

Hygiëne Keukens & Catering

Hier komt alles letterlijk samen. Borden, glazen, bestek, personeel, leveranciers: constant in & uit geloop!

Hygiëne is hier dan ook van het grootste belang! Meermaals per dag alle vlakken, richels, hoeken, kanten ontsmetten is een enorm werk. Met gerichte verneveling kun je sneller en veiliger ontsmetten in de horeca.

TIJD IS GELD – Met de STORM vernevelaar desinfectie werk je taken af op 1/10 van de tijd.

Klinieken & Zorgcentra

Waarom ontsmetting op deze locaties van cruciaal belang is lijkt me vanzelfsprekend. We doen er dan ook graag alles aan om de zorgverleners te ondersteunen met betrouwbare en efficiënte ontsmetting van alle oppervlakken, ook op soms onzichtbare en moeilijk te bereiken plekken.

 

Openbaar Vervoer

Iedereen raakt wel een leuning of handvat aan in trein, tram & bus. Met de Storm vernevelaar desinfectie kan snel en efficiënt tussen elke rit een reiniging gedaan worden. Een STORM op elke bus is mogelijk.

 

Ontsmettingsmiddelen voor STORM

We bieden zelf 2 producten aan waarvan we door ervaring weten hoe goed ze werken.

Deptil HDS is een ontsmettingsalcohol die geschikt is voor droogreinigen van alle oppervlakken, zonder hoog corrosief te zijn. Bovendien is deze goedgekeurd door de Belgische overheden en voedselveilig. Hier kom je meer informatie te weten over dit geregistreerd ontsmettingsproduct, en kan je je stock ineens bijvullen.

Umonium is geen alcohol maar een hoogwaardig ontsmettingsmiddel dat wereldwijd toepassing kent in de voedselindustrie en andere sectoren. Klik op de vette cursieve productnaam om de specificaties te ontdekken.

LET OP! Isopropanol kan niet gebruikt worden voor verneveling met de STORM om het risico op lekken te voorkomen.

Vernevelaar Desinfectie met de Fijnste Verneveling in de Industrie!

Dit is wellicht niet de test die je verwacht. Maar de criteria zijn 10x strikter dan hetgeen onze ogen ons vertellen wanneer we bijvoorbeeld op een raam vernevelen.

Door op natuurlijk geëvolueerde materialen (bladeren, spinrag) te vernevelen zie je onmiddellijk dat de STORM de fijnste nevel produceert. Natuurlijke systemen kun je niet bedotten! Ze stellen direct alle problemen bloot.

Door deze fijne dekkende laag optimaliseert de STORM het ontsmettend vermogen van het gebruikte desinfectans. Verbruik minder product en bespaar meer tijd zonder in te boeten aan ontsmettingsgraad! Voor een veilige toekomst voor iedereen werd de reiniging van grote ruimtes door MotorScrubber herdacht!

Hou het veilig met MotorScrubber STORM!