Borstels en Schuurpads Motorscrubber Elektrische Schoonmaakborstels en Ander Schoonmaak Toebehoren

Borstels en Schuurpads Motorscrubber

Andere Schoonmaak Accessoires

Borstels en Schuurpads Motorscrubber Professionele Schrobmachines

De meeste van onze reinigingsmachines worden aangeboden als een complete set. Dit wil zeggen, de machine zelf, een borstel en schuurpads van Motorscrubber, plus eventueel ander toebehoren. U kan makkelijk nagaan wat er in uw pakket zit via de product fiches en bij bestelling.

Veel van onze klanten hebben heel specifieke schoonmaaknoden voor ogen. Daarom ontwikkelt Motorscrubber constant nieuwe borstels en schuurpads die oplossingen bieden voor zelfs de moeilijkste oppervlakken. Van polijsten over vlekkenverwijdering, onderhoud en hard schrobwerk; er bestaat voor elke toepassing een borstel of toebehoren.

We laten jullie hier dan ook graag kennismaken met een overtuigde vakspecialist, Rapid Clean. Dit is een Australisch diensten bedrijf dat reeds 30 jaar actief is in de professionele schoonmaak sector. Ze groeiden uit tot 65 winkel- en dienstenlocaties in Australië en Nieuw Zeeland.

Met 150 personeelsleden die met 100 voertuigen elke dag op pad gaan, kiezen zij voluit voor professionele reinigingsmaterialen van Motorscrubber. Ze zijn daar zo blij met de voordelen van deze elektrische schoonmaakborstels dat ze er een video over maakten.

In het onderstaand filmpje zie je zelf hoe zij bij een zeer ruim spectrum aan professionele klanten de Motorscrubber systemen toepassen.

Een paar van onze borstels en schuurpads Motorscrubber in actie!

Hoe je Borstels en Schuurpads Motorscrubber Omwisselen?

Onze borstels en schuurpads zijn geschikt voor universeel gebruik op verschillende ondergronden. Maar wist u ook dat ze makkelijk omwisselbaar en uitwisselbaar zijn?

Dat klopt, niet alleen switch je vlot van de ene naar de andere borstel, je kan gelijk welke borstel of schuurpad ook aansluiten op een andere Motorscrubber machine! Met uitzondering van Handy, aangezien deze compacte schrobber niet dezelfde kopdiameter heeft als onze andere schrobbers.

De borstels sluiten direct aan op de aandrijfkop van de schrobber met een eenvoudig klikmechanisme. De schuurpads passen in de bijgeleverde aandrijfplaat – die je makkelijk op de aandrijfkop installeert – en wissel je eenvoudig uit met de sterke klittenband technologie. Zo ga je steeds vlot en efficiënt te werk met deze accessoires Motorscrubber!

Schrobborstels Motorscrubber

Wat de uitdaging ook is, we hebben een borstel die gegarandeerd uitzonderlijke reinigingsresultaten levert op elk oppervlak. Niet alleen voor vloeren, maar ook wanden, trappen, plinten en andere opstanden; bruikbaar op zowel privé, industriële als commerciële locaties.

Bij het kiezen van een schuurborstel is het van belang om rekening te houden met het materiaal van de ondergrond die je gaat reinigen, alsook de aard en graad van de vervuiling.

Wil je hard gaan schrobben om lijm of vette aanslag te verwijderen? Dat kan, maar dan heb je daarna ook nog een borstel nodig voor dagelijks onderhoud, en eventueel een polijstborstel om het gereinigde oppervlak mooi te doen glanzen.

In deze collectie borstels vind je voor elke van deze applicaties een geschikte keuze. Of je nu hout, steen, beton, hars, kunststof, tapijt of andere materialen wil reinigen; alles kan! Twijfel je nog over je borstelkeuze? Contacteer dan onze reinigingsspecialist!

Reguliere Vlakke Schrobborstels

Deze borstels zijn universeel bruikbaar op een variatie aan oppervlakken. Gebruik er eentje of meerdere om het perfecte resultaat te bereiken!

Middelzware Borstel – Krasvrije vezels zorgen voor een schitterende diepe reiniging van alle gladde en gestructureerde vloeren en tegels. Maak je dus geen zorgen over schade aan je ondergrond en reinig met een gerust hart.

Agressieve Borstel – Perfect voor industriële omgevingen, beton, buitenoppervlakken, olie, vet- en voedselresten. Deze borstel is bijvoorbeeld een echte bestseller voor de horeca sector!

Tegel- en Voegenborstel – Onze hardst schurende borstel bestaat uit korrelvezels voor het diep reinigen van tegels en het herstellen van voeglijnen. Deze vlakke schuurborstel is perfect geschikt voor het schoonmaken en polijsten van hardsteen, natuursteen en blauwe hardsteen terrassen en opritten.

Vlagtip Borstel – Geen handmatig stof vegen met een borstelsteel in de hand! Ideaal voor het verwijderen van stof en het reinigen van kunststof oppervlakken. Perfect geschikt voor gebruik met PROWASH voor voertuigen en buitenoppervlakken waar je met een reguliere veegborstel moeilijk bij kan.

Delicate Polypropyleen Borstel – Perfect voor het voorschrobben van kortpolige commerciële tapijten en trappen alvorens het afzuigen van het detergent. Ook geschikt voor geverfde houten oppervlakken. Afwerkingsborstel die zacht uw hardsteen, natuursteen, blauwe hardsteen terrassen, stenen plinten, parket en laminaat zal opwrijven.

Trappen- en Plintenborstels

Deze ronde borstels zijn gericht op het vlot bereiken van opstanden, plinten, trappen en andere onregelmatige oppervlakken waar zowel horizontaal als verticaal moet geschrobd worden. Om deze oppervlakken achteraf op te blinken, gebruik de delicate polypropyleen borstel hierboven vermeld.

Groene Trappen Borstel – Gemaakt van grit filamenten voor diepe reiniging van trappen en plinten met harde oppervlakken zoals beton en hars. Perfect voor buitentrappen en industriële fabrieksvloeren. Met deze ronde borstel schrob en schuur je professioneel alle harde opstanden. Deze kan ook gebruikt worden in de ruwbouw of bij het fijn zetten van oppervlakken na casco oplevering. Ideaal ook voor in de tuin en buitenkeuken.

Rode Trappen Borstel – Uitzonderlijke dieptereiniging voor alle treden, opstanden, randen en plinten. De zachtere broer van de groene ronde borstel gebruik je op dezelfde oppervlakken die een wat minder ruwe reiniging nodig hebben. Denk aan al die moeilijk bereikbare hoeken in douches, keuken, zwembaden en de sauna. Ook geschikt voor hout en kunststof!

Handy Schrobborstels

De schrobborstels voor onze compacte draadloze schrobber zijn van een ander formaat dan de rest van ons arsenaal. Deze werden speciaal ontworpen voor vlot reinigen op anders moeilijk of onmogelijk te bereiken hoeken en kantjes.

Er zitten drie borstels bij de Handy, een normale ronde borstel, een borstel met extra lange haren en een vlakke voegenborstel. Deze zijn geschikt voor de algemene en grondige reiniging van alle oppervlakken.

Wil je echter inox gaan reinigen, roest verwijderen van metalen of heel zware aanlaging wegschrobben? Dan bestel je best onze extra set roestvrijstalen borstels. Net hetzelfde formaat als de andere, maar uitgevoerd in een duurzame RVS versie. Let wel! Gebruik deze niet op plastic en vijverfolies! Daar zijn ze net iets te heftig voor…

Schuurpads Motorscrubber

Schuren en schrobben is niet exact hetzelfde. Terwijl borstels allerlei schrobtaken aankunnen, zijn voor bepaalde oppervlakken en types van vervuiling – zoals het droogreinigen en wegschuren van hardnekkige aanslagen – schuurpads een betere optie.

De combinatie van een hoog toerental en gespecialiseerde schuurtechnologie zorgt ervoor dat dit assortiment essentiële pads de chemische reiniging van alle soorten harde oppervlakken vlot aanpakt.

De universele padhouder is een verwisselbare aandrijfplaat die u toelaat onze schuurpads stevig te bevestigen met behulp van klittenbandtechnologie. Zo wissel je ze in een mum van tijd uit, tijdens gelijk welk schoonmaakprotocol, van zwaar schuurwerk over dieptereiniging tot polijsten.

Essentiële Schuurpads Motorscrubber

Deze essentiële schuurpads zijn ingedeeld volgens hardheid per kleur, van zwart tot wit. Hoe donkerder de kleur, hoe ruwer het materiaal. Je zal dit systeem tegenkomen bij elke professionele reinigingsfirma, hoewel kleine verschillen per merk wel mogelijk zijn.

Zwarte Stripper Schuurpad – Voor het verwijderen van vloerlagen. Gebruik met een chemische of op water gebaseerde stripoplossing om afwerkingen of sealers te verwijderen. Kan ook worden gebruikt voor het reinigen van harde vloeren, zoals beton.

Dit is de ruwste schuurpad in ons gamma, geschikt voor het klaarzetten van vloeren in ruwbouw, nat strippen van vloeren en het compleet verwijderen van oude toplagen op een bestaand oppervlak. Blijf voortdurend in beweging met deze zwarte schuurpad om beschadiging aan het behandelde oppervlak te voorkomen.

Groene Schuurpad – Voor het reinigen van vette keukens en vloeren. Deze pad verwijdert op agressieve wijze vuil van sterk vervuilde oppervlakken. Geschikt voor zwaarder schrobwerk en lichte stripping. Denk ook aan het verwijderen van lijmresten, verf, tape, dikke graffiti lagen, etc.

Blauwe Algemene Schuurpad – Voor algemene vloerreiniging, perfect geschikt om vloeren te schrobben. Deze “Diepe Reiniging” schuurpad met zijn ruwere textuur verwijdert de toplagen van zwaar vervuilde vloeren en oppervlaktes.

Rode Polijst Pad – Voor het polijsten van harde en houten vloeren. Dit verwijdert lichte slijtageplekken en vuil en geeft een mooie hoogglans. Ideaal geschikt voor gebruik met detergenten en om strepen te verwijderen.

Witte Opblink Pad – Voor het opblinken van harde vloeren. Gebruik droog of met een fijne waternevel om nieuwe vloeren een ongelooflijke schijn te verlenen. Ideaal geschikt voor het droog boenen, opglanzen en polijsten van vloeren, voor die mooie hoogglans op uw natuursteen.

Gespecialiseerd Assortiment Schuurpads

Zoek je een meer specifiek taakgerichte schuurpad, voor het verwijderen van hardnekkige vlekken in tapijten bijvoorbeeld tot het polijsten van marmer? Dan biedt dit speciaal assortiment u zeker een oplossing.

Kristallisator Schuurpad – Gemaakt met roestvrijstalen draadwol die een ​​slijtvaste, sublieme hoogglans creëert op marmeren oppervlakken.

Kastanjebruine Stripper Schuurpad – Zit je geplaagd met lijmresten, hardnekkige aanslagen en chemische of erosie schade? Dan bevelen we onze hardst schurende pad aan. Breek je vloer niet op, maar verjong hem met deze schuurpad! Voor het droog strippen en herstellen van allerlei vloertypes, waaronder hout, vinyl, Altro, beton en steen.

Melamine Pad – Dit materiaal lijkt wel magisch. De capillaire werking maakt deze schuurpad ideaal voor het verwijderen van de meest hardnekkige vlekken. Het micro-schurende sponsmateriaal zorgt voor ongelooflijke reinigingsresultaten.

Microvezel Polijst Pad – U dacht misschien dat tapijtreiniging niet tot onze mogelijkheden behoorde? Niks is minder waar. Deze microvezel pad is aanbevolen voor zowel het polijsten van oppervlakken en voor het reinigen van tapijtvlekken.

Diamant Twister Polijst Pad Reiniging

Blink je vloeren op in drie eenvoudige stappen! Gebruik hiervoor ons drie kleuren diamant twister pads schoonmaakprotocol;  ontworpen voor marmer, graniet, terrazzo, vinyl en betonnen vloeren. Voeg gewoon water toe om een ​​prachtige natuurlijke glans te creëren.

Stap 1: Zit er een wat onevenredige glans op je vloeren? Knap deze dan eerst op met de witte Diamond Twister schuurpad. Zo zorg je voor het perfect gladde oppervlak als basis voor je hoogglans. Let wel! Is je vloer vuil, reinig hem dan eerst met de geschikte borstel en/of schuurpad. Het gaat hier over detailwerk, geen grove schoonmaak.

Stap 2: Nu je oppervlak gereinigd en opgeknapt is ben je klaar om een hoogglans te creëren met de gele polijst pad. Zo verjong je jouw vloeren en zien ze er na elke onderhoudsbeurt weer als nieuw uit. Heel ergonomisch verantwoord polijsten waarbij de machine al het werk doet!

Stap 3: Hoogglans moet je onderhouden. Dit doe je best op regelmatige basis met de groene glans pad. Voeg deze laatste stap altijd toe aan je schoonmaakprotocol als het al een tijdje geleden was dat je een vloeronderhoud deed. Dit versterkt het effect en houdt de hoogglans langer stabiel.

Handy Schuurpads

De Handy schuurpads zijn geschikt voor het algemeen onderhoud van allerlei oppervlakken, zonder schade te berokkenen. Schuur hiermee zorgeloos en vlot kalkaanslag weg rondom het sanitair, aansluitingen van buizenwerk, en zelfs aan de waterlijn van het zwembad.

Ander Toebehoren Motorscrubber

Voor vervangstukken en andere accessoires binnen het Motorscrubber assortiment kan je hier terecht. Deze collectie is momenteel nog niet compleet en omvat enkel de meest frequent gebruikte producten.

Heb je een ander vervangstuk nodig, of zit je met vragen over productgaranties, onderhoud en herstellingen? Aarzel dan niet om onze vertegenwoordiger te contacteren.

M- wegwerpdoekjes set M-Wipes

Bevestig ons gepatenteerd M-doekjes systeem aan uw rugzakriem en gebruik deze speciaal ontworpen reinigingsdoekjes voor de snelle, hygiënische reiniging van gelijk welk oppervlak. Veeg en gooi weg voor een professionele, hygiënische oplossing.

De wegwerpdoeken zorgen ook voor een meer hygiënische tafel- en oppervlaktereiniging met uitstekende resultaten. Het niet-absorberende PP-materiaal brengt desinfectiemiddel aan zonder het oppervlak uit te drogen, waardoor de contact- of verblijftijd behouden blijft.

Wall Dock Muurhanger

Met dit handig muurhanger systeem kies je vlot jouw schrobber naar keuze, reinig je vlot en berg je deze vervolgens weer even makkelijk op. Compact in omvang is dit de perfecte oplossing voor beperkte opslagruimte, hetgeen nogal vaak het geval is.

Monteer dit Wall Dock systeem eenvoudig aan de muur om jouw apparaten te beschermen tegen beschadiging. Zo hou je ineens ook alles netjes en efficiënt opgeruimd.

Opvouwbare Flessendrager

Ontlast je rug met de opvouwbare flessendrager. Deze bevat acht sleuven voor het dragen van navulflessen detergent van 1 L of rollen M-doekjes. Zo werk je makkelijk EN ergonomisch verantwoord op verplaatsing en kom je de hele ruimte vlot rond, zonder altijd terug te moeten keren naar het afvulpunt voor meer detergent.

Handy Elektrische Handschrobber Toebehoren

De Handy draadloze schrobber werkt op batterijen. Wil je extra lang kunnen reinigen, of gebruik je deze op verplaatsing – zoals in je bedrijfsvoertuig bijvoorbeeld – dan komt een extra batterij zeker van pas.

Met de mobiele oplader kan je de ene batterij opladen terwijl je de andere gebruikt in de schrobber. Zo sta je altijd paraat om een onverwacht lek of gemorste voedingswaren snel op te ruimen.

Universele Borstels en Schuurpads Motorscrubber Duurzaamheid

Alle materialen die gebruikt worden bij de productie van alle Motorscrubber producten voldoen aan de strengste kwaliteitsvoorwaarden.

Op de productielijn in het Verenigd Koninkrijk wordt speciaal aandacht besteed aan de duurzaamheid van alle geproduceerde toestellen en accessoires Motorscrubber.

Dit vermijdt vanzelfsprekend de nood aan onderhoud en vervangstukken Motorscrubber, hetgeen uw aankoop extra de moeite maakt!