Sector Gericht Schoonmaken met MotorScrubber

Horeca

Horeca – Voedingsindustrie en catering hygiëne.

Onderwijs

Onderwijs – Gezondheid in het onderwijs

Transport

Transport – Regelmatig onderhoud van publiek transport en cargo

Publieke Ruimtes

Publieke Ruimtes – Onderhoud bibliotheken, zwembaden en shopping centra

Buitenleven

Buitenleven – Terrassen, opritten en alle tuindecor schrobben

Interieur

Interieur – Vloeren, wanden en tapijten onderhouden

Afwerking bouwprojecten en renovaties

Hotels

Veilig, frequent en multifunctioneel onderhoud van hotels

Zorgsector

Zorgsector – Ontsmetting in de gezondheidssector

Industrie

Industrie – Schoonmaken van fabrieken en industriehallen

Professioneel Schoonmaken Horeca

Voedingsindustrie en catering hygiëne.

Interieur

Vloeren, wanden & tapijten onderhouden. Afwerking bouwprojecten & renovaties.

Industrieel Schoonmaken Zorgsector

Ontsmetting in de gezondheidssector

Onderwijs

Gezondheid en netheid in het onderwijs

Buitenleven Zelf Professioneel Reinigen

Terrassen, opritten en alle tuindecor schrobben

Publieke Ruimtes

Onderhoud bibliotheken, zwembaden en shopping centra

Transport Industrieel Schoonmaken

Regelmatig onderhoud van publiek transport en cargo

Hotels

Veilig, frequent en multifunctioneel onderhoud van hotels

Professionele Schoonmaak Industrie

Schoonmaken van fabrieken en industriehallen

Sector Gericht Schoonmaken Biedt Oplossingen

Bij MotorScrubber ontwikkelen we samen met onze klanten steeds de meest duurzame oplossingen voor sector gericht schoonmaken. Hierdoor ontstonden doorheen de jaren dan ook heel wat unieke schoonmaak protocols. Deze bieden efficiënte schoonmaak oplossingen specifiek aangepast EN gericht op jouw noden! Je ontdekt ze alvast op deze pagina!

We bieden hier een variatie aan pakketten die niet enkel en alleen doelgericht reinigen per branche, maar ook extra voordelig EN super flexibel zijn. De samenstelling van onze product combinaties – met compacte borstelmachines en toebehoren – maakt faciliteitenonderhoud per sector mogelijk, zelfs voor hoog gespecialiseerd schoonmaakwerk.

Gespecialiseerd Schoonmaakwerk Grootkeukens en Catering

Onder de noemer horeca vallen er heel wat bedrijven. Naast de vanzelfsprekende hotels (die we wat verder nog apart behandelen vanwege hun unieke eisenpakket), restaurants en cafés, horen hier ook nog catering bedrijven en industriële grootkeukens bij.

De voornaamste knelpunten in deze sector zijn:

 • voedselhygiëne
 • ontvetting
 • verwijderen kookresiduen
 • onderhoud zaal
 • sanitaire voorzieningen

Dit alles wordt nog eens bemoeilijkt door toegankelijkheid in kleine ruimtes, hoeken en kantjes. Reinigen tussen banketten en onder tafels en stoelen kan de schoonmaakbeurt serieus vertragen.

Bovendien zijn de wetgevingen omtrent voedselveiligheid niet mals, net zoals de controles daarop.

OPLOSSING! Residu-vrij schoonmaken met een professioneel reinigingspakket Horeca, gebaseerd op het DMT-protocol! De combinatie van een compacte vloerschrobber met een professionele vloerwisser met industrie-sterkte dweilen set biedt een vlotte oplossing voor zelfs de vetste ondergronden.

Wil je alvast een voorbeeld zien van hoe je hiermee een restaurant professioneel schoonmaakt? Dan is deze video voor jou!

Hoe Maak je Professioneel Schoon in het Onderwijs?

Onderwijsinstellingen zijn plaatsen waar heel wat mensen met elkaar in contact en over de vloer komen; vaak in besloten ruimtes. We denken hier aan kleuterscholen over universiteiten tot volwassenenonderwijs en private opleidingscentra.

Probleemstelling: Wisten jullie dat de gemiddelde persoon zijn gezicht – voornamelijk neus en mond – maar liefst 23 keer per uur aanraakt? Kinderen zelfs nog meer! Virussen, bacteriën en schimmels kunnen bovendien heel lang overleven op zowel plastieken als houten ondergronden.

Belangrijkste Contactpunten voor Ontsmetting:

 • klaslokalen meubilair en deurklinken
 • refter en keukens
 • trappenhallen
 • vergaderzalen
 • wandelgangen
 • kleedkamers en sportfaciliteiten

OPLOSSING: Daarom introduceert Motorscrubber het duurzaam schoonmaakpakket onderwijs. Met dit onderhoudspakket voor het onderwijs pakken jullie zelf professioneel reinigen vlot EN efficiënt aan. Zo voorkomen we onnodige gezondheidsrisico’s en veiligheidsproblemen in zo’n druk bevolkte omgeving.

Zo voldoet jouw school ineens ook aan alle wettelijke bepalingen omtrent onderwijs hygiëne. Inclusief het gebruik van ecologisch verantwoorde detergenten, goed voor de studenten en het milieu!

Dit pakket bestaat uit:

 1. De Jet 3 elektrische schoonmaakborstel, met gerichte sproei-schrob technologie, voor vlotte en diepe reiniging van vloeren, wanden, plinten en trappen. Door de compacte vormgeving bereik je vlot moeilijk te reinigen plaatsen, waar andere machines niet bij kunnen.
 2. BLADE Vloerwisser met professionele dweilen set voor residu-vrij schoonmaken. Gedaan met vies water te verspreiden en vuile emmers, dankzij de gerichte detergent verspreiding van BLADE.
 3. Met de STORM vernevelaar en de M-Wipes doekjes set verwijder je vlot alle contaminatie op gelijk welk contactpunt. Dit draagbaar vernevelingspistool met bijgevoegde wegwerpdoekjes garandeert een gerichte, complete en snelle aanpak van alle hierboven vermelde contactpunten.

Industrieel Schoonmaken in de Transport Sector

Het transporteren van mensen of goederen maakt een grondige reiniging garanderen cruciaal. Bovendien is dit niet onterecht aan heel wat wetgevingen onderworpen.

Of het nu gaat over publiek transport en openbaar vervoer zoals trein, tram, bus; logistiek en cargo; vliegtuigen; boten of ander personenvervoer; hygiëne en veiligheid staat bij al deze sectoren centraal.

Met bovendien voedselveiligheid en logistieke efficiëntie in het achterhoofd, is er dan ook heel wat vraag van deze industrietakken uit naar een professionele schoonmaakoplossing.

Aangezien de noden en vereisten voor deze heel variabele groep zo verschillen, verdelen we ze hieronder wat verder op. Zo vindt u onze suggestie omtrent professioneel schoonmaken voor uw specifieke toepassing makkelijk terug. Hierbij kan je wel steeds blijven rekenen op de compatibele universele schrobborstels en schuurpads Motorscrubber, die op al onze roterende schrobmachines passen!

Onderhoud Openbaar Vervoer Binnen EN Buiten

Maak het woon-werkverkeer comfortabel voor iedereen! Zowel voor bussen, trams en treinen leveren onze professionele schoonmaakmachines exceptionele onderhoudsresultaten.

Deze drie meest populaire manieren van publiek transport kennen heel wat gemeenschappelijke knelpunten:

 • Grote voertuigen
 • Druk bevolkt
 • Frequent gebruik
 • Korte omlooptijden onderhoud
 • Toegankelijkheid

Met ons Prowash Openbaar Vervoer Onderhoudspakket – speciaal ontworpen met de noden van deze sector in het achterhoofd – gebeurt professioneel schoonmaken van deze grote voertuigen sneller dan ooit, zowel binnenin als aan de buitenkant.

OPLOSSING!

Dit pakket stellen we als volgt samen, natuurlijk aanpasbaar aan jouw bedrijfsnoden:

Prowash veelzijdige industriele schrobmachine op het perron

Openbaar Vervoer Onderhoud Buitenkant Voertuigen

De toekomst van openbaar vervoer reiniging werd ontworpen door Motorscrubber. Met efficiëntie en snelheid evenredig aan een TGV reinig je vlot de carrosserie van elke trein, tram en bus. Op gelijk welke hoogte en beter dan ooit tevoren!

Na de blootstelling aan ruwe weersomstandigheden is het grondig reinigen cruciaal voor de levensduur van de voertuigen en wagons. Vervuiling van de carrosserie leidt onvermijdbaar tot slijtage en kan defecten veroorzaken. Dit kost niet alleen geld in herstellingen, maar ook in tijd niet in omloop.

Ons Prowash publiek transport pakket laat je toe om makkelijk op grote hoogte te werken. Deze weerbestendige schoonmaakmachine reduceert drastisch uitputtend manueel werk en reinigt zelfs de zwaarst vervuilde voertuigen super vlot.

Met het roestvrijstalen chassis en lekvrije wielen beweeg je vlot over rails, treden en andere obstakels. Zo reinig je krachtig en vlug opgebouwd impactvuil van het neuseind, ingetreden vuil op traptreden, remstof en hydraulische vloeistoffen aan de zijkant; alsook alle kleinere details die een grotere machine niet kan bereiken.

Prowash veelzijdige industriele schrobmachine in actie openbaar vervoer trein schoonmaak 2
Prowash veelzijdige industriele schrobmachine in actie openbaar vervoer trein schoonmaak

Publiek Transport Professioneel Schoonmaken Binnenin

Ook bij het interieur komt een snelle reiniging zeker van pas. Druk mensenverkeer laat onvermijdelijk sporen van vervuiling en slijtage achter.

Met de JET3 Elektrische Schrobber maak je onderhoud van moeilijk te bereiken plekken simpel! We denken hierbij aan onder de zetels, rondom tafeltjes en in de sanitaire voorzieningen.

In ruimtes met veel beloop zijn natte vloeren uit den boze wegens slipgevaar! Daarom is drogen terwijl je schrobt de beste optie! Sluit hiervoor de bijgesloten universele zuigkit aan op de JET3. Deze past netjes op gelijk welk model waterstofzuiger en levert hoge zuigkracht, precisie en prestatie!

Met de bijgeleverde BLADE vloerwisser en dweilen neem je vlot,  residu-loos en ergonomisch vloeistoffen op; in hoeken, rondom tafels en zelfs in de voegen.

Voor een risicovrij, hygiënisch en gezond openbaar vervoer vernevel je met de STORM! Samen met de M-WIPES wegwerpdoekjes lever je een gerichte laag vloeibare desinfectiemiddel op alle kritische contactpunten.

Schoonmaken in Cargo – Distributie en de Logistieke Sector

Naast personenvervoer maakt logistiek en cargo transport een gigantisch onderdeel uit van de transport industrie. Hier komen naast treinen, trams en bussen ook vrachtwagens bij kijken.

Of het nu gaat om een klein transport elektrische toestellen, containers vol met voedingswaren of meubels, of een vliegtuiglading vol met industriële goederen, onderhoud en hygiëne zijn ook hier van cruciaal belang. Om hier in detail in te gaan op alle vervoersopties, het transport en de opslag van goederen zou ons te ver leiden. En dan hadden we het nog niet eens over de verbonden distributiecentra.

Aangezien de noden van deze industrietak transport gelijkaardig zijn aan het personenvervoer, bevelen we ook hier ons Prowash Openbaar Vervoer Onderhoudspakket aan.

Wil je een aanpassing voor jouw bedrijf, of zit je nog met vragen omtrent specifieke toepassingen? Neem dan gerust contact op met onze demonstrateur en boek een demo. Al onze pakketten zijn aanpasbaar aan uw specifieke noden!

Privé Personenvervoer Zelf Professioneel Reinigen

Kleine besloten ruimtes zoals taxi’s, limousines, bejaardenbusjes en natuurlijk je eigen wagen – met of zonder carpooling – zijn vaak een haard van besmetting en vervuiling.

Vooral voor vervoersbedrijven is het regelmatig ontsmetten en desinfecteren van hun voertuigen van cruciaal belang.

Ook de verwijdering van vervelende geuren, gemorste voedselresten en andere vervuiling – zowel binnen als buiten het voertuig – bevordert een vlotte dienstverlening.

Pak deze schoonmaaktaak vlot aan met ons STORM Ontsmettingspakket Plus.

Hierbij krijg je de compatibele MotorScrubber rugzak die het vernevelingspistool Storm zal aandrijven, alsook een flessenhouder voor detergent. Bovendien voegen we er nog een M-WIPES wegwerpdoekjes kit aan toe.

Zo ben jij als kleine zelfstandige in het zakelijk of privaat vervoer van personen ideaal bestand tegen elke vorm van vervuiling en besmetting – zowel ter preventie als remedie!

Een MotorScrubber voor ELKE sector!

Luchtvaart en Maritiem Schoonmaken

Boten en vliegtuigen schoonmaken – privaat of commercieel – is een heel gespecialiseerde taak. Ook in deze hoog intensieve contactomgeving – die bij vliegtuigen tijdens het transport bovendien hermetisch afgesloten is van de atmosfeer – is hygiëne onvoorstelbaar belangrijk.

MotorScrubber stelde een heel mooie video samen omtrent dit onderwerp, die we graag hier aan jullie voorstellen. Deze is in de Engelse taal, maar je kan ondertitels in het Nederlands selecteren.

Niet alleen dit, de tijdspanne waarin dit onderhoud dient plaats te vinden bij commercieel gebruikt is zo kort en precies uitgemeten, dat elke vertraging onvergeeflijk is.

We trekken hier graag de vergelijking door met noden binnen de publieke transport sector. Noden waarop we graag samen met jullie verder bouwen. Neem hieromtrent gerust contact op met onze schoonmaakspecialist.

TIP! Ook voor het professioneel reinigen van de terminals, lounges en lobby’s, check-in en cargo faciliteiten bieden we op maat gemaakte oplossingen aan!

Schoonmaken Buitenleven en Interieur

MotorScrubber biedt oplossingen die niet alleen compatibel zijn in aandrijving maar ook doorheen jouw leefomgeving kunnen gebruikt worden – van binnen naar buiten, en terug!

Zo maak je met de JET3 automatische vloerschrobber en zijn brede variatie aan borstels en pads voor roterend schoonmaken, korte metten met alle harde ondergronden – zowel terras, veranda, oprit als in de leefkamer, en zelfs op tapijt!

TIP! Met ondergronden beperken we ons bij MotorScrubber niet enkel tot horizontale oppervlakken! Ook plinten, opstanden en muren kan je hier vlot mee schrobben!

Buitenleven – Terras en Oprit Zelf Professioneel Reinigen

Om volop van jouw tuin en buitenleven te genieten schrob je best regelmatig je terras en oprit, alsook alle tuindecoraties. Vind een balans tussen mooi mos en gevaarlijke groene aanslag die, net zoals aangekoekt organisch materiaal slipgevaar met zich meebrengt. Om nog maar te zwijgen van die lelijke kalkaanslag rondom het zwembad en de zwemvijverrand.

Met de Jet 3 gemotoriseerde schuurborstel, en een Handy draadloos handborsteltje voor detail afwerking, maak je hier korte metten mee. Lees onze hoofdpagina omtrent automatische terrasreinigers en toebehoren voor meer informatie en product links.

Voor elke ondergrond bestaat er een oplossing bij Motorscrubber. Een ruim assortiment aan schuurpads en borstels maakt schuurwerk een makkie. Volg de blauwe link voor een volledig overzicht van alle schuurpad opties en vervangingsborstels.

Interieur Onderhoud – Vloeren en Wanden Schrobben

We krijgen heel dikwijls de vraag of de JET3 terrasreiniger ook op vloeren binnenshuis kan gebruikt worden. Het antwoord is ja, en voor nog veel meer dan enkel vloeren!

Of je nu houten parket of mozaïek wil opblinken, je natuurstenen vloeren gaat polijsten, vlekken uit jouw tapijt moet halen, voor elke toepassing is er een specifieke borstel.

Ook voor wanden en gevels, zowel binnen- als buitenshuis – bijvoorbeeld tijdens het onderhoud van historische gebouwen – vind je een oplossing in ons gamma professioneel schoonmaken. Oplevering van casco’s in de bouwsector, lijmresten verwijderen van vloeren, graffiti afschuren van gevels en wanden? Geen enkel probleem!

Met een brede keuze aan compatibele borstels en schuurpads, makkelijk uitwisselbaar dankzij de innovatieve Motorscrubber technologie, maak je vlot alle ondergronden schoon.

Hotel Professioneel Schoonmaken

We hadden het eerder al over horeca, waar hotels natuurlijk deel van uitmaken. Maar aangezien de reinigingsuitdagingen zo divers zijn binnen het hotelwezen, vonden we dat deze sector een aparte aanpak EN schoonmaakoplossing verdiende!

De belangrijkste knelpunten in het hotelwezen zijn:

 • Hygiene om virale en bacteriele infecties te voorkomen.
 • Infestaties van pesten, zoals de gevreesde BEDMIJT!
 • Druk voetverkeer en snelle omlooptijden van hotelgasten.
 • Onderhoud van openbare en private ruimtes, zowel voor de gasten als het personeel.
 • Veiligheid van de gasten en aansprakelijkheid hieromtrent. Een ongeval is snel gebeurd.
 • Variabele ondergronden te reinigen, van tapijt over tegels tot houten vloeren – en zelfs wanden.

Werk je momenteel al met industriële reinigingsmachines, een vloerschrobber of waterstofzuiger van meer dan 40L capaciteit? Maar ben je niet echt tevreden over de detail reiniging in moeilijker te bereiken hoeken en kanten?

Force Complementaire Zuigkit Industriele Vloermachines openbaar vervoer
Shock oscillerende schrobmachine reinigen onder elk obstakel
draagtas flessen detergent

Pak het onderhoud van uw hotel geïntegreerd aan met ons  Universeel Schoonmaakpakket Hotel en Industrie. Dit is het meest veelzijdige schoonmaakpakket op de markt en kan ook in andere veeleisende industrietakken van pas komen, zoals in de gezondheidszorg, onderhoud van publieke ruimtes, in fabrieken en grote warenhuizen of distributiecentra.

Deze One Stop Solution is HET antwoord voor al deze, zoals je hieronder verder kan lezen! Zelfs voor het onderhoud van je buitenterrassen en oprit, alsook alle tuindecoraties en gevels. Er is een heel brede keuze aan borstels en schuurpads inbegrepen in dit pakket, geschikt voor allerlei oppervlakken, inclusief trappen en plinten, alsook vlekkenverwijdering uit tapijten.

Wil je met iemand verder jouw noden bespreken? Dat kan! Contacteer onze schoonmaakspecialist hier!

In dit pakket vind u de volgende machines en toebehoren:

JET3 Schrobborstel – Deze heel flexibele en ergonomisch ontworpen elektronische schuurborstel laat je toe om alle kleinere hoeken en kanten – waar je grotere machines niet bij kunnen – even proper te houden als de rest. Ook op wanden, in liften, in de keuken, het sanitair in de kamers, achter de bar komt deze handig van pas.

Met de bijhorende universele zuigkap kan je schrobben en drogen tegelijkertijd! Gewoon monteren op je JET3 en deze vastklikken op jouw model waterstofzuiger, om uitglijden na het reinigen in druk belopen ruimtes te voorkomen. Wij bevelen alvast de MACH waterstofzuigers aan, maar je kan ook een ander model gebruiken.

EN/OF

FORCE als combinatie voor jouw bestaande grote schrobber-droger combo! Met alle flexibiliteit van de JET3 gekoppeld aan jouw bestaande schoonmaakoplossing vergroot je jouw bereik. Geen moeilijk bereikbare plekken meer waar het vuil zich ophoopt, manueel moet verwijderd worden – of gewoon blijft liggen. Deze is compatibel met de meeste grote reinigingsmachines en met alle MotorScrubber borstels en pads voor roterend schoonmaken.

Daarnaast bieden we een SHOCKerende inventie!

SHOCK Oscillerende Schrobber voor Sanitair en vlakke ondergronden met een textuur verschil van minder dan 3mm. Voor extra lage doorgangen – tot 5 cm –  en moeilijk te bereiken plekken waar diepe reiniging cruciaal is. We denken hier aan trappen en treden, sanitaire voorzieningen, onder keukenaanrechten,… noem maar op.

De professionele BLADE vloerwisser en industrie-sterkte dweilen set voorziet je van optimaal reinigingscapaciteit, ZONDER RESIDU! Geen gesleur met emmers meer of vuil water rondduwen op de vloer terwijl je schoonmaakt.

Het ingebouwde reservoir van de BLADE laat je toe om met een simpele druk op de knop wat detergent te sproeien daar waar het meest nodig is. De bijhorende dweilen zijn super duurzaam, met optimaal schrobwerking, absorptie en voor dagelijks vloeronderhoud!

Storm Ontsmettingspistool – Deze professionele vernevelaar maakt korte metten met alle aarden van besmetting. Het voorziet alle ruimtes en oppervlakken – zelfs de onzichtbare en moeilijk te bereiken plekjes – van een superfijne desinfecterende nevel. Zo slapen je gasten met een gerust hart. Hier horen de M-WIPES  wegwerpdoekjes met hervulbare houder die je bij kleine incidentjes toelaat om onmiddellijk iets op te vegen. Maar ook extra handig bij het gebruik van de Storm om die knopjes op de lift en de deurknoppen extra op te wrijven met desinfectiemiddel!

De handige MS rugzak drijft mooi compatibel zowel de Jet 3 en Storm aan. Hij laat je ook toe om allerlei benodigdheden, zoals extra detergent en reinigingsdoekjes, ergonomisch verantwoord rond het middel mee te dragen. We voegen er ook nog de MotorScrubber Flessendrager – Voor 8 extra flessen detergent, als de klus wat groter is.

 

Professionele Schoonmaak Publieke Ruimtes

Grote open ruimtes schoonmaken, met grote oppervlakken waar veel passage is en dus vervuiling en risico op besmetting. We denken hier bij aan evenementen en expohallen, bibliotheken, fitnesscentra en sportzalen, winkelcentra, openbare zwembaden, etc… je begrijpt waar het hier om gaat.

Eigenlijk zijn de noden hier vergelijkbaar met hotels. Veelzijdig, complex, en gedreven door efficiëntie, met de tevredenheid en veiligheid van het publiek in het achterhoofd. Vandaar dat we hier hetzelfde Universeel Schoonmaakpakket Hotel en Industrie aanbevelen.

Zit je echter met vragen, of wil je een optie extra of minder, aarzel dan niet om onze schoonmaakspecialist te contacteren. Hij zoekt graag samen met jullie naar het ideale pakket en oplossingen voor specifieke schoonmaakproblemen die uniek zijn aan uw sector.

Zelf Professioneel Reinigen in de Zorgsector

We kunnen ons bij Motorscrubber geen andere sector indenken waar hygiëne belangrijker is dan de zorgsector. Zowel voor het zorgpersoneel als de patiënten is dit van cruciaal belang.

Denk hierbij aan ziekenhuizen, rusthuizen, andere dag- en zorgcentra en opvang voor mindervaliden. Maar ook huisartsen, tandartsen, en zelfs dierenartsen hebben een nood aan absolute hygiëne, en dus professioneel schoonmaken.

Maak jezelf het leven een stuk makkelijk met Motorscrubber! Je familie en patiënten zullen je vast en zeker bedanken!

Dit bereik je het vlotst met een gerichte aanpak die zowel reinigen als desinfecteren voorop plaatst. Dat kan bij ons via het Universeel Schoonmaakpakket Hotel en Industrie.

Vind je dit pakket te groot, of zitten bepaalde dingen die je absoluut nodig denkt te hebben er niet in? Contacteer onze reinigingsspecialist! Dan bespreken jullie samen de perfecte oplossing.

TIP! Ook in de wellness sector – commercieel of gewoon bij jou thuis – is een correcte schoonmaak van faciliteiten niet onbelangrijk. Sauna’s, zwembaden, warmwatertobbes en massagesalons zijn allemaal plaatsen waar bacterieel leven en schimmels welig kunnen tieren. Voorkom dit met MotorScrubber!

Industrie – Industriële gebouwen en fabrieken professioneel schoonmaken

Tijd is geld! Zeker in grote industriële complexen en fabrieken waar productie van goederen plaatsvindt. Vandaar dat we hier graag de focus leggen op efficiëntie en tijdswinst hetgeen leidt tot besparingen en grotere marges.

Om een overzicht te geven van alle industrietakken actief in ons marktaandeel zou ons te ver leiden. Maar of u nu actief bent in de productie van voedingswaren, meubilair, machinerie, een distributiecentrum runt of iets compleet anders doet, schoonmaak en hygiëne in het licht van werkveiligheid en controles zijn cruciaal.

Aangezien elke sector zijn specifieke noden heeft zoekt Motorscrubber graag samen met jullie een kant en klare schoonmaakoplossing specifiek gericht op uw noden en knelpunten. Contacteer onze vertegenwoordiger industriële schoonmaak vandaag nog!

Sector Gericht Schoonmaken per Branche

Sector gericht schoonmaken biedt oplossingen voor de belangrijkste knelpunten binnen gespecialiseerd schoonmaakwerk en faciliteitenonderhoud per sector, met een focus op branche specifiek reinigen.

Ontdek hier – samen met onze schoonmaakspecialist – welke de mogelijke oplossingen zijn voor doelgericht reinigen binnen jouw branche, met tijds- en kostenbesparing tot gevolg.