Professionele dweilen en trekkers voor optimale vuilverwijdering en absorptie!

Professionele Dweilen en Trekkers

Vloerwisser met detergent reservoir Blade
INSTRUCTIE VIDEOS

Professionele Dweilen en Trekkers Blade

Hogere druk uitoefenen – met precisie – leidt tot verbeterde prestaties! Met deze dweilen en trekkers Blade van Motorscrubber snijd je doorheen het vuil; voor een onvergelijkbare schoonmaak!

Met tot 80x meer druk dan reguliere dweilsystemen, verwijdert het precieze rubberen wisserblad elke keer aanzienlijk meer vuil. De vloerwisser snijdt diep in strakke randen en voeglijnen om uw schoonmaak resultaten te optimaliseren. Voor een vers contactpunt met een van onze ultra-microvezel dweilen verplaats je de wisser simpelweg.

Vergeet uw vieze dweil en die emmer met vuil sop! De hervulbare handgreep van BLADE met waterniveau-indicator en drie ingebouwde jets levert met één druk op de knop verse detergent. Zo verwijder je het vuil, in plaats van het te verspreiden!

Hier koop je de Blade met handvat, vloerwisser en reservoir. De dweilen sets bestaan in 3 vormen, afhankelijk van hun gebruik. De A-dweilen voor absorptie, de S-dweilen voor schrobben, en de G-dweilen voor onderhoud!

HANDVAT
  • Drie ingebouwde sproeistralen
  • Navulbare aluminium handgreep met waterniveau indicator Capaciteit Detergent 800 ml
  • Antislip handvat
CHASSIS
  • Flexibel rubberen wisserblad volgt vloeroppervlak en textuur
  • Gleuf om gemakkelijk ultra-microvezeldoeken op en af te schuiven

Professionele Dweilen voor Blade

De ultra microvezel structuur van onze dweilen garandeert optimale resultaten. Zo schrob je efficiënter, absorbeer je maar liefst 500 ml vloeistof per dweil en wordt dagelijks onderhoud een makkie!

Ze schuiven bovendien super makkelijk op en af de Blade vloerwisser. Zo pak je ons DMT-protocol (Deep Clean – Maintain – Transform) vlot aan. Al onze dweilen zijn machine wasbaar tot 500 wasbeurten. Hoogwaardig EN duurzaam dus!

Schrobdweil

De S-vezel dweil is voor schrobben! Met de unieke textuur verwijder je vlot het zwaarste vuil van je ondergrond. Wij gebruiken deze bij Navicula zelfs voor verwijdering van modder en slijk! Na een vijveraanleg is het omliggend terras vaak nogal stevig besmeurd. Deze schrobdweil maakt hier korte metten mee!

Absorptiedweil

Onze A-vezel professionele absorptie dweilen nemen tot 500 ml vloeistof op per beurt. Maak beter schoon, maak sneller schoon.

Welke vloeistoffen zoal vraag je? Niet alleen het water na schuren en schrobben, maar ook gemorste vloeistoffen in de keuken van alle consistentie; tot en met modder, slib en slijk op de bouwwerf of jouw terras.

Onderhoudsdweil

Voor dagelijks onderhoud gebruikt je best de glijdende G-vezel. Niet alleen maakt deze je vloeren blinkend schoon, de ultra microvezel voorkomt ook verdere aanlaging en opbouw van onzichtbaar vuil. Vooral chemicaliën en bepaalde onderdelen van vette aanslag kunnen achterblijven na onderhoud met een normale dweil. Deze maken je vloeren dof en zijn ook corrosief voor je tegels waardoor slijtage versnelt opduikt!

Industriële Watertrekker Gebruiksinstructies

Voor de precisiereiniging van randen, voegen en krappe hoeken schuif je een ultra-microvezel dweil naar keuze vlotjes aan. Oefen tot 80x meer oppervlaktedruk uit met onze dweilen door het unieke ontwerp van de Blade professionele vloerwisser. Verzet het rubberen trekker blad naar een nieuw sectie ultra-microvezel om frisse, schone contactpunten te behouden.

Deze dweilen zijn bovendien aan beide kanten bruikbaar! Zodra één kant volledig is gebruikt, draait u hem om en gebruikt u de andere kant. Zo bereik je tot 4x meer dekking met deze professionele vloertrekkers!

Om daarna vuile vloeistof rechtstreeks in de afvoer te leiden schuif je de dweil af en gebruik je de superflexibele vloerwisser. Je laat hiermee zeker geen sporen of strepen na op je fonkelende vloeren!

Bovendien heb je met de Blade professionele dweilen en trekkers geen emmers meer nodig! Met zijn hervulbare handvat en ingebouwde sproeisysteem verdeelt BLADE verse, schone detergent op aanvraag, geactiveerd met een simpele druk op de knop.

Instructie Videos