Professioneel Magazine Schoonmaken Benelux

PROFESSIONEEL SCHOONMAKEN

Artikels Schoonmaak Magazine BeNeLux

Innovatief Schoonmaken met het DMT Protocol

Innovatief Schoonmaken met het DMT Protocol

Met het DMT protocol pak je jouw horecazaak schoonmaak knelpunten vlot aan! Raak je niet onder de keukentafels? Zit je met hardnekkige vetaanlaging? Keukenruimtes die nooit zo proper zijn als je zou willen, sanitaire hygiene die te wensen overlaat? Opstanden, trappen, tredes en moeilijk bereikbare plekken tussen banketten en stoelen? Aarzel niet en ontdek hier de voordelen van innovatief schoonmaken met het DMT protocol.

Sector Gericht Schoonmaken Biedt Oplossingen

Bij MotorScrubber ontwikkelen we samen met onze klanten steeds de meest duurzame oplossingen voor sector gericht schoonmaken. Hierdoor ontstonden doorheen de jaren dan ook heel wat unieke schoonmaak protocols. Deze bieden efficiënte schoonmaak oplossingen specifiek aangepast EN gericht op jouw noden! Je ontdekt ze alvast op deze pagina!

We bieden hier een variatie aan pakketten die niet enkel en alleen doelgericht reinigen per branche, maar ook extra voordelig EN super flexibel zijn. De samenstelling van onze product combinaties – met compacte borstelmachines en toebehoren – maakt faciliteitenonderhoud per sector mogelijk, zelfs voor hoog gespecialiseerd schoonmaakwerk.

Sector Gericht Schoonmaken per Branche

Sector gericht schoonmaken biedt oplossingen voor de belangrijkste knelpunten binnen gespecialiseerd schoonmaakwerk en faciliteitenonderhoud per sector, met een focus op branche specifiek reinigen.

Ontdek hier – samen met onze schoonmaakspecialist – welke de mogelijke oplossingen zijn voor doelgericht reinigen binnen jouw branche, met tijds- en kostenbesparing tot gevolg.