Ondersteunende Schoonmaak Accessoires MotorScrubber

Ondersteunende Schoonmaak Accessoires

Algemeen Toebehoren

Ondersteunende Schoonmaak Accessoires MotorScrubber

De meeste van onze reinigingsmachines worden aangeboden als een complete set. Dit wil zeggen, de machine zelf met een paar borstels en wat pads. Er bestaat echter ook nog andere ondersteunende schoonmaak accessoires voor MotorScrubber.

Deze gaan van zuigkits en spatkappen over opbergsystemen, draagtassen en wegwerp doekjes. Ontdek ze hieronder in detail, alsook waar en wanneer je deze het best toepast! Klik op de button van jouw keuze en navigeer onmiddellijk naar het relevante tekstgedeelte.

Heb je een specifiek vervangstuk nodig, of zit je met vragen over productgaranties, onderhoud en herstellingen? Aarzel dan niet om onze vertegenwoordiger te contacteren.

Aandrijving en Vervangstukken

Functionaliteit staat centraal bij MotorScrubber. Daarbij denken we aan de werkduur en het continue operationeel gebruiksgemak van onze machines.

In deze categorie bieden we zowel de rugzak aandrijving batterijen en opladers aan. Zo kun je in een professionele omgeving onbelemmerd onze schoonmaakoplossingen gebruiken, zonder merkbare tijdslimiet!

Klik HIER voor de lader!

Klik HIER voor de batterijen!

Het gamma breidt zich niet alleen uit, het wordt ook gemoderniseerd. Zo bestaan er verschillende types batterijen, afhankelijk van het serienummer van jouw machine. We duiden dit zo duidelijk mogelijk in de productfiches. Zit je ondanks alles toch nog met vragen? Contacteer dan onze reinigingsspecialist!

Oplader Batterijen MotorScrubber
automatische vloerschrobber zuigkit in actie

Hulpstukken Schrobmachines

Grondig en diep schoonmaken kan veel hardnekkig vuil losmaken. Hierbij is het altijd interessant om deze vervuiling onmiddellijk te kunnen afvoeren, maar ook om spatten te voorkomen op andere oppervlakken.

Daarom biedt MotorScrubber een complementaire zuigkit en spatklep aan voor alle roterende schoonmaak machines, zoals M3, JET3, FORCE en PROWASH:

De zuigkit voeg je vlot zelf toe aan jouw keuze van schrobber, in combinatie met een waterstofzuiger, zoals de MACH waterstofzuiger series.

De spatbescherming wordt geleverd met 2 kleppen, 1 voor de reguliere borstels en 1 voor de trappen en plintenborstels. Zo voorkom je spatten op wanden en reeds schoongemaakte oppervlakken rondom.

Mobiliteit en Opbergen

Zowel vlot de baan op kunnen als veilig alles opbergen na gebruik zijn cruciale factoren voor een professionele schoonmaakervaring. Daarom ontwikkelden we deze accessoires MotorScrubber, specifiek hierop gericht:

Met het handig muurhanger systeem WALLDOCK kies je vlot jouw schoonmaak oplossing naar keuze en berg je deze vervolgens weer even makkelijk op. Compact in omvang is dit de perfecte oplossing voor beperkte opslagruimte, hetgeen nogal vaak het geval is.

De MCASE-PRO opbergtas biedt ruimte aan al jouw schoonmaak machines en toebehoren. Je kan er een volwaardige schrobmachine, borstels, pads en andere ondersteunende schoonmaak accessoires van MotorScrubber in kwijt. Draag hem vlot in de hand, of rol hem over vlakke vloeren. Ook ideaal geschikt als display kit voor presentaties bij nieuwe klanten en op beurzen.

Ontlast je rug met de opvouwbare flessendrager. Deze bevat acht sleuven voor het dragen van navulflessen detergent van 1 L of rollen M-doekjes. Zo werk je makkelijk EN ergonomisch verantwoord op verplaatsing en kom je de hele ruimte vlot rond, zonder altijd terug te moeten keren naar het afvulpunt voor meer detergent.

Opbergsysteem Schoonmaak Apparatuur Muurhanger Wall Dock
professionele ontsmettingsdoekjes verdeler buidel 2

M- wegwerpdoekjes set M-Wipes

Bevestig ons gepatenteerd M-doekjes systeem aan uw rugzakriem en gebruik deze speciaal ontworpen reinigingsdoekjes voor de snelle, hygiënische reiniging van gelijk welk oppervlak. Veeg en gooi weg voor een professionele, hygiënische oplossing.

Deze wegwerpdoekjes ontsmetting M-Wipes zorgen ook voor een meer hygiënische tafel- en oppervlaktereiniging met uitstekende resultaten. Het niet-absorberende PP-materiaal brengt desinfectiemiddel aan zonder het oppervlak uit te drogen, waardoor de contact- of verblijftijd behouden blijft.

Deze maken deel uit van het uitgebreid DMT schoonmaak protocol waarbij ontsmetting door verneveling met de STORM elke werkomgeving niet alleen netjes maar ook veilig maakt.

Ondersteunende Schoonmaak Accessoires MotorScrubber

Of je nu op zoek bent naar een wat langere werkduur voor je machines, extra ontsmettingsdoekjes, mobiliteits- en opbergoplossingen of hulpstukken voor afzuigen en spatbescherming, je kan bij ons terecht.

Dit toebehoren MotorScrubber maakt jouw schoonmaakervaring nog vlotter. Zo bespaar je tijd en moeite, en dus ook centen!

Zit je nog met vragen omtrent specifieke schoonmaak problemen? Aarzel dan niet om hier onze schoonmaak specialist vandaag nog te contacteren!

KLIK OP DE ONDERSTAANDE BANNER OM ONS ASSORTIMENT BORSTELS EN PADS VOOR MOTORSCRUBBER TE ONTDEKKEN!

Collage Algemeen Toebehoren Schoonmaak en Ondersteunende Schoonmaak Accessoires