Blog

Nieuws & Informatie

 Op 01/08 introduceerden we na ongeduldig wachten de STORM vernevelaar. Dit toestel heeft sinds de lancering in april 2020 bijna letterlijk stormenderhand de markt genomen.

Waarom? Heel eenvoudig: het vult een grote leemte in onze strijd tegen COVID. Namelijk, vlot en efficiënt alle aanraakpunten: zogenaamde ‘fomites’, ontsmetten.

Dat kunnen liftknoppen, deurklinken, leuningen, trappen, muren etc. zijn maar ook alle tafels, stoelen, bestek en ook jouw deurbel.

Elk oppervlak waar viruspartikels kunnen opkomen en dat iemand kan aanraken komt in aanmerking.

Dit alles werd totnogtoe met een ‘plantenspuit en doekje’ aangepakt. Niet altijd even efficiënt, wel altijd tijdrovend en lastig op de pols en arm.

Met de Storm Vernevelaar kunnen we dit probleem eindelijk efficient aanpakken.

Wie interesse heeft mag ons altijd contacteren voor meer informatie of om een demo te organiseren bij u ter plaatse.

Lees verder >>

‘We can pick up Covid-19 by touching surfaces contaminated with the new coronavirus, but it is now becoming clear just how long the virus can survive outside the human body in the air, on objects and fabrics.’

Richard Grey

BBC Future

Innovatief Schoonmaken met het DMT Protocol

Innovatief Schoonmaken met het DMT Protocol

Met het DMT protocol pak je jouw horecazaak schoonmaak knelpunten vlot aan! Raak je niet onder de keukentafels? Zit je met hardnekkige vetaanlaging? Keukenruimtes die nooit zo proper zijn als je zou willen, sanitaire hygiene die te wensen overlaat? Opstanden, trappen, tredes en moeilijk bereikbare plekken tussen banketten en stoelen? Aarzel niet en ontdek hier de voordelen van innovatief schoonmaken met het DMT protocol.

LATEN WE ER GELIJK TEGEN AAN GAAN

It’s Never Too Late or Too Early to Get Started

Waarom kwamen we hier niet eerder in het jaar mee?

Een begrijpelijke vraag. En die verdient een antwoord.

De STORM Vernevelaar werd ontwikkeld door middel van Rapid Prototyping, Intelligent design en wordt met 3D printing gemaakt in de UK. De ontwikkeling werd kortom aangestuurd volgens de nieuwste principes van product ontwikkeling. Daarom kon het ook zo snel , zo efficiënt zijn.

De STORM vernevelaar werd gekoppeld op de bestaande (3e generatie) automatische batterij gevoede vloeistofdrukpomp. Deze is in feite een ergonomisch rugzak met handig draagbare apparatuur die ontwikkeld werd voor andere toestellen zoals de M3 en JET3 roterende vloerborstels.

Daardoor is het ook zo’n betrouwbaar product. Er zit al jaren ontwikkeling en marktervaring achter de sturing, voeding en hydraulica

STORM Vernevelaar vliegt de deur uit!

Waarom kwamen we er dus niet eerder mee?

De eerste aanbieding werden aan de bestaande klanten gemaakt. Het was namelijk naar aanleiding van vragen van  grotere klanten, zoals hotelketens dat het idee voor de STORM ontstaan is.

Het toestel bleek dermate efficiënt te zijn in zowel gebruik als in kostenbesparingen dat er op vandaag al meer dan 20.000 units verkocht zijn. De productie draait op volle toeren en er worden er zo’n 1000-tal per week geassembleerd. Dit is echter een toestel dat aan strenge kwaliteitsnormen moet voldoen. Het opdrijven van de productie is dus niet zo vanzelfsprekend.

Nu is echter het moment gekomen om dit ruimer in de markt te gaan zetten. In samenwerking met sleutelspelers in diverse sectoren en applicaties gaat het Navicula Clear & Safe team deze technologie en apparatuur aanbieden daar waar de nood het hoogste is.

Zo gaan wij voor ontsmetting van veel gevoelige locatie in samenwerking met  EHBO Vlaanderen werk maken van test-demonstraties ter plaatse met bijhorende risico analyse op besmetting. Zo kan je direct weten hoe & waar de gevaren zitten, maar ook hoe je die moet aanpakken. Wij hopen in de nabije toekomst ook opleiding in ontsmetting met de STORM vernevelaar te kunnen voorzien. Dit zowel ‘on site’, ‘in house’ of ‘on line’.

Er is momenteel nog een flinke lead time op bestelling maar die wordt week na week korter.

Als je intussen vragen hebt, aarzel niet ons te contacteren.

Ook als je vrijblijvend een demo van de STORM vernevelaar of een iets grondiger doorlichting van uw bedrijf of winkel wil mag je ons contacteren.