Industriële Reinigingsmachines Koop je bij Motorscrubber!

Elektrische Schoonmaakborstels

Elektrische Schoonmaakborstels voor alle bedrijfssectoren

Desinfectie

Storm + Deptil HDS – Vernevelaar Droog Ontsmetten

Dweilen en Trekkers

Blade – Professionele Vloerwissers en Dweilen

Professionele Schoonmaakmiddelen

Duurzaam Schoonmaken – Ecologische Reinigingsproducten

Borstels en Schuurpads

Vervangingsborstels – Toebehoren en Accessoires Motorscrubber

Industriële Reinigingsmachines Koop je bij Motorscrubber!

Wil je industriële reinigingsmachines kopen die compact, efficiënt en multifunctioneel zijn? Dan ben je bij Motorscrubber aan het juiste adres!

Plan je al een tijdje om een veelzijdige reinigingsmachine voor je zaak in te schakelen, maar weet je niet goed waar te beginnen? Een ontsmettingssysteem dat hygiëne in alle ruimtes garandeert? Professionele dweilen en trekkers die gebruik maken van duurzame detergenten met taakgerichte en verbeterde werking?

Te vaak worden we geconfronteerd met klanten die ergens een minderwaardige of incorrecte professionele reinigingsmachine aanschaften. Het woord professioneel mag je daar trouwens met een serieuze korrel zout nemen!

Bij Motorscrubber voorkomen we dit soort situaties door gerichte informatie te verstrekken.

Denk samen met onze schoonmaakspecialisten een uniek reinigingspakket uit, aangepast aan de noden van jouw bedrijf! Ook voor alle vragen voor EN na aankoop kan u bij hem terecht!

Elektrische Schoonmaakborstels

Professionele Schrobber voor elke Sector!

Storm Desinfectie Vernevelaar

Voedselveilige Hygiëne en Droog Reiniging

Dweilen en Trekkers

Voor perfect vloerwissen en absorptie van vuil!

Professionele Schoonmaakmiddelen Industriële Reinigingsmachines

Duurzaam schoonmaken met ecologische schoonmaakproducten

Sector Specifieke Pakketten Industriële Reinigingsmachines

Optimaal Samengestelde Sector Specifieke Pakketten

Borstels en Schuurpads Industriële Reinigingsmachines

Vervangingsborstels, toebehoren en accessoires Motorscrubber!

Rapid Clean gebruikt Motorscrubbers

‘Snel, efficiënt en moeiteloos, zelfs voor moeilijke locaties. Veilig en betrouwbaar, ook in en om het water.’

Motorscrubber Efficiënte Schoonmaak Oplossingen

Elke schoonmaaktaak biedt een unieke uitdaging, waarbij de industriële reinigingsmachines aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen om zo efficiënt mogelijk tewerk te gaan. Efficiëntie betekent tijdswinst. In een bedrijfssetting vertaald dat zich direct naar geld uitsparen; bij u thuis naar meer vrije tijd! Klinkt goed, toch?

Op deze pagina vind u een overzicht van alle producten die bij ons beschikbaar zijn. Natuurlijk geven we ook een sector gericht en technisch inzicht omtrent hun toepassing. Zo ben jij perfect geïnformeerd alvorens aan te kopen!

Motorscrubber biedt iedereen een meer professionele schoonmaak ervaring! De industriële reinigingsmachines van Motorscrubber maken jouw leven een stuk makkelijker! Met deze nieuwe generatie apparaten behoren al uw schoonmaak problemen voorgoed tot het verleden!

Ons gamma levert oplossingen aan voor al uw schoonmaakproblemen! Hierbij kan dezelfde schrobmachine – met uitwisselbare borstels per hygiëne zone – gebruikt worden voor meerdere taken, zowel binnen- als buitenshuis. Spreek van efficiënt en multifunctioneel reinigen!

Schrobwerk is vaak heel arbeidsintensief en vermoeiend. Vandaar dat voor industriële omgevingen en grotere oppervlakken, zowel binnen- als buitenshuis, een gemotoriseerde schrobmachine vaak een goeie oplossing is.

Zoek je een ergonomische verantwoorde oplossing voor moeilijk te bereiken hoeken en kantjes? Voor een diepe reiniging met langdurige nawerking? Revitaliseer je terrassen, wanden, opritten en decoratie!

Voor de meest efficiënte schoonmaak oplossingen binnen de horeca en andere uitdagende sectoren kan je best een veelzijdige reinigingsmachine kopen. Hier vind je een overzicht van onze producten! Wil je meer toepassingsgerichte informatie, lees dan onze Elektrische Schoonmaakborstels Pagina.

M3 – De originele Motorscrubber

Dit was de allereerste automatische schrobborstel waar Motorscrubber mee uitpakte. Deze kleinere machine met grote kracht biedt makkelijk toegang tot moeilijk bereikbare plaatsen, zelfs tot 1 meter diep onder water! Pak vlot trappen, randen, badkamers en keukens aan.

Van vloerreiniging tot wandschrobben, de mogelijkheden zijn eindeloos met de telescopische handgreep. Hiermee pas je de hoogte van de machine aan elke gebruiker aan. Dankzij de waterdichte constructie is M3 ook perfect voor reinigen rondom het zwembad en de waterlijn.

 • Krachtige 360 tpm schrob technologie
 • Rugzak met ingebouwde batterij
 • Aandrijfplaat met medium borstel en maar liefst 4 schuurpads inbegrepen

Dit excellent basismodel elektrische schuurmachine koop je door op de foto te klikken!

M3 automatische schrobborstel

Jet3 – Gerichte Sproei-Schrob Technologie

In opvolging van de M3 werd de Jet3 ontwikkeld. Deze schrobber biedt een extra toepassing die enkel detergent verdeelt wanneer nodig. Door de perfecte hoeveelheid vloeistof vrij te geven samen met de onstuitbare schrobactie van de 360 ​​tpm-motor met extreem koppel, levert JET3 onovertroffen resultaten.

De compacte kop past in krappe ruimtes die andere industriële reinigingsmachines gewoon niet bereiken, waardoor diepgeworteld vuil vrijkomt, ongeacht de uitdaging. Onze handige snel omwisselbare fles past in de riem van de lichtgewicht rugzak. Zo gebruikt je zo veel of weinig detergent als nodig, om vuil van het oppervlak te verwijderen.

 • Gerichte detergent verdeling
 • Multifunctionele rugzak met ingebouwde batterij, compatibel met SHOCK oscillerende schrobber en STORM ontsmettingspistool
 • Aandrijfplaat met medium borstel en maar liefst 4 schuurpads inbegrepen

Schrob sneller, maak slimmer schoon! Deze professionele reinigingsmachine kopen doe je door op de foto te klikken!

Handy – Uitstekende reinigingskracht binnen handbereik

Deze kleine schrobber biedt naadloze, veelzijdige reiniging onder de vorm van een handschrobmachine die uitzonderlijke resultaten levert in hoeken, kanten, groeven, gaten en hoeken.

 • Waterdicht ontwerp, voor natte ruimtes, keukens, badkamers, en rondom het zwembad
 • Makkelijk door iedereen bedienbaar met 1 hand
 • Harde borstel, speciale groevenborstel en schuurpad inbegrepen
 • Oplaadbare batterijen

Ergonomisch verantwoord schrobben in de moeilijkst te bereiken plekjes zonder moeite! Wil je deze handige Harry in huis halen, klik dan hier!

We bieden ook het volledige pakket aan, met extra roestvrij stalen borstels en oplaadbare batterij. Koop deze voordelige Handy Plus hier!

Prowash – Hoger, sneller en schoner industrieel schrobben

PROWASH is ontworpen voor industrieel schrobben en kan verticale oppervlakken tot vier meter hoog bereiken. Deze makkelijk te vervoeren industriële reinigingsmachines kunnen tot 50 liter vers water en vijf liter detergent concentraat bevatten, in een robuust roestvrijstalen chassis.

Of het nu gaat om vinylbeplating, treinen, bussen, vliegtuigen, fabrieksmuren, buitenbekleding of bewegwijzering, voor alles-in-een professioneel schoonmaken is PROWASH de oplossing.

 • Maak 4x sneller werk van zwaar vervuilde oppervlakken met onze krachtige motor van 360 tpm dan handmatige methoden
 • Bevat zowel professionele schoonmaakmiddelen als water voor optimale resultaten
 • Prowash schrobber, wagen en batterij rugzak, inbegrepen met vlag tip borstel en drie schuurpads. Ook uitbreidbaar met andere opties.

Verminder drastisch uitputtende arbeid en win tijd! Eenvoudig gebruik – gewoon aansluiten en klaar! Wil je deze professionele reinigingsmachine kopen? Klik dan op de foto!

Force – Monteerbare Zuig- en Droogkap

Klik FORCE eenvoudigweg aan de zuigkant van uw industriële schrob-zuigmachine vast. Zo reinig je professioneel onder banken, tafels, langs de zijkant van toiletten en alle andere voorheen ontoegankelijke plaatsen.

Force sproeit reinigingsoplossing en schrobt vervolgens met onze krachtige 400 RPM roterende actie. Twee vloerwissers achteraan drogen vervolgens de vloer met de krachtige zuigkracht van uw grotere machine.

 • Past op elke schrob-zuigmachine van meer dan 40 liter
 • Gebruik de zuigkracht van de grotere machine op moeilijker te bereiken plekjes
 • Force borstelmachine met middelzware borstel, universele zuigslang en een commerciële kwaliteitspomp

Transformeer uw volumineuze schrobber tot de ultieme reinigingsmachine door FORCE toe te voegen. Voor meer informatie klik op de foto!

Shock Oscillerende Schrobmachine – Baanbrekende reinigingsprestaties

Met ‘s werelds laagste profielkop en baanbrekend oscillerend ontwerp is SHOCK onze meest geavanceerde reinigingsmachine tot nu toe. De slanke rechthoekige vorm maakt een gemakkelijke reiniging in hoeken mogelijk en laat de machine toe om direct verticaal te kantelen voor plint- en trapreiniging. Geoptimaliseerd voor gladde vloeren met fijne textuur, als SHOCK het niet kan reinigen, dan kan niets het doen.

 • Krachtige scrubtechnologie van 5000 tpm
 • Een nieuwe standaard in oscillerende schrobmachines
 • Gewichten set met snelkoppeling

SHOCK combineert minimaal water gebruik en krachtige agitatie, hetgeen de nood aan agressieve chemicaliën elimineert. Dit is beter voor onze planeet.

In uw arsenaal aan industriële reinigingsmachines mag deze zeker niet ontbreken. Deze oscillerende schrobmachine wordt binnenkort gelanceerd. Klik op de foto voor meer informatie of om een voororder te plaatsen.

DRYFT – Innovatief en professioneel reinigen

DRYFT is ontworpen met onbeperkte mogelijkheden. Het reinigt en droogt centrale vloeren, randen, hoeken en moeilijk bereikbare plaatsen met snelheid en precisie, allemaal verpakt in een lichtgewicht, compact en gebruiksvriendelijk apparaat.

Al onze jarenlange kennis, ervaring en innovatie zijn geconsolideerd in dit tot nu toe ongezien en allernieuwste product, met 9 wereldwijd aangevraagde patenten.

Bereid je voor op de transformatie van de schoonmaakwereld met DRYFT in 2023. Klik op de foto voor meer informatie te bekomen en een voororder te plaatsen!

Met het Storm vernevelingspistool doe je meer dan enkel schoonmaken. Vernevel de ontsmettingsvloeistof superfijn met optimale dekking, reinig professioneel en bescherm je klanten, jezelf, geliefden en je omgeving!

We werken met Deptil HDS, een hoogwaardige voedselveilige ontsmettingsalcohol die virussen, bacteriën EN schimmels aanpakt via droogreiniging. Dit product is beschikbaar in 5L.

Vervang langzame, moeilijk te bedienen knijpvernevelaars met het Storm hoge snelheid wervelmondstuk dat een perfect gelijkmatige vernevelingsdekking aanbrengt. Verhoog uw productiviteit en pak vlot grotere oppervlakken aan!

Desinfectie waar het meest nodig is ligt nu binnen handbereik met dit lichtgewicht vernevelingspistool! Maak hygiëne jouw prioriteit en klik op de foto!

We denken hier aan toepassingen in het onderwijs, de horeca, publieke ruimtes, wellness centra, sauna en zwembad, bibliotheken, vergaderzalen, etc… de toepassingen zijn eindeloos

Motorscrubber rugzak veelzijdige aandrijfkracht

Bij de meest efficiënte schoonmaak oplossingen in een professionele omgeving is het takenpakket vaak heel divers. Vandaar dat onze vier handigste machines compatibel aangedreven worden door hetzelfde rugzak batterijpakket!

 • Jet 3 Elektrische Reinigingsborstel – Diepgaande reiniging van vloeren, trappen en randen met deze lichtgewicht en robuuste, roterende schrobmachine.
 • Storm Vernevelaar Viruscontrole – Reinig en desinfecteer snel tafels, oppervlakken en frequente contactpunten met STORM.
 • Shock Oscillerende Professionele Schoonmaakmachine – Pak elke reinigingsuitdaging vlot aan, zelfs hoeken, met onze industriële oscillerende reinigingsmachine.

Sta paraat met de juiste wapens om uw schoonmaakuitdagingen aan te gaan met een enkele rugzak. Laad jouw keuze detergent, sluit de machine aan en begin onmiddellijk met schoonmaken.

 

Opdweilen en schrobwater afvoeren na het schoonmaken leidt vaak tot het verspreiden van vuil sop. Dit is voor de meeste sectoren onaanvaardbaar, zeker al in de horeca of voedingsproductie. Gebruik daarom de Motorscrubber oplossing, voor een diepere reiniging en extra absorptie!

 • Hervulbare handgreep levert verse detergent bij elke druk op de knop
 • Tot 80x meer oppervlaktedruk wordt uitgeoefend
 • Precisiereiniging van randen, voegen en krappe hoeken
 • Wissel de ene dweil in voor de andere met een simpele schuif af, schuif aan beweging
 • Geen emmers meer!

Wil jij graag dit product toevoegen aan je arsenaal efficiënte schoonmaak oplossingen? Klik dan op de onderstaande foto!

Blade vloerwisser met ingebouwde detergent verdeling

Deze Blade vloerwisser met ingebouwde detergent verdeling snijdt doorheen het vuil. Het precisie rubberen wisserblad reinigt diep in randen en voeglijnen met ongeëvenaarde schoonmaak resultaten als gevolg.

Vergeet uw vieze dweil en vuile emmer en lever met één druk op de knop verse detergent. De hervulbare handgreep van BLADE met waterniveau-indicator en drie ingebouwde jets levert op verzoek propere vloeistoffen om ervoor te zorgen dat u altijd vuil verwijdert en het nooit verspreidt.

Bestel hier de Schrobdweilen, Absorptie Dweilen en Onderhoudsdweilen per 5, voor extra voordeel!

Professionele dweilen voor schrobben, onderhoud EN absorptie

Met tot 80x meer druk dan reguliere dweilsystemen, verwijderen onze dweilen aanzienlijk meer vuil met elke beweging. Verschuif de ultra-microvezel dweil simpelweg meerdere keren op de vloerwisser voor een proper contactpunt.

Deze dweilen bestaan in 3 types, met een makkelijke kleurcode per functie:

 • S-Vezel – Dit is een schrobdweil, waarmee je vlot modder en andere natte vervuiling of aanslag losmaakt en verwijdert.
 • G-Vezel – Deze gladdere dweil is ideaal voor dagdagelijks professioneel onderhoud van alle vloeren.
 • A-Vezel – Geen vloerafvoer? Geen probleem. Bevestig eenvoudig deze absorptiedweil om tot 500 ml per mop op te nemen.

Na het dweilen schuif je jouw keuze ultra-microvezel dweil vlotjes af van de Blade vloerwisser. Gebruik deze superflexibele trekker om vuile vloeistof rechtstreeks naar het afvoerpunt te leiden.

Onze eigen lijn van professionele schoonmaakmiddelen ontwikkelen is belangrijk voor Motorscrubber. Dit laat ons toe om garant te staan voor de beste schoonmaakoplossingen, met een milieuvriendelijke en duurzame aanpak.

We werken voor onze optimale formuleringen vanzelfsprekend samen met specialisten in dit veld. Momenteel zijn er 4 schoonmaakmiddelen beschikbaar bij ons, 3 detergenten en 1 desinfectans of ontsmettingsmiddel:

 • Verro voor reinigen van glaswerk – ramen, serres, veranda’s, email en andere vitreuze materialen
 • Moto Green voor ecologisch verantwoord reinigen en dagdagelijks onderhoud van alle oppervlakken.
 • Sanitor voor sanitair onderhoud – voor geurhinder, ontsmetting en aankalking resuluut aan te pakken!
 • Induclean voor professionele reiniging van zwaar vervuilde ondergronden. Hiermee pak je – samen met een van onze industriële reinigingsmachines + de correct schuurpad – vette aanslag, ingetreden vuil, lijmresten, etc vlot aan!

Van deze detergenten zijn er verpakking van 1 L of 5 L verkrijgbaar. Dosering is 1 dopje per 20 L. We bieden ook bidons van 20 L aan met een afvulkraantje, om zelf makkelijk je detergent op te mengen en je 1 L flessen – die handig in de Motorscrubber rugzak passen – bij te vullen.

 • Deptil HDS is de beste keuze voor droog ontsmetting die voedselveilig is. Met dit desinfectans verwijder je vlot virale, bacteriële en schimmelrisico’s, zonder spoelen. Klaar voor gebruik!

Beschikbaar in speciaal beveiligde 5 L bidons om aan alle veiligheidsvereisten omtrent dit product te voldoen. Ontsmet alle oppervlakken veilig met Deptil!

Professionele Reinigingssets per Sector met Multifunctionele Schoonmaakmachines

Bij Motorscrubber zoeken we steeds naar duurzame en sector gerichte oplossingen. Vandaar dat we zelf op de proppen kwamen met een paar unieke productcombinaties. Deze bieden efficiënte schoonmaak oplossingen aangepast aan jouw noden!

Onze volledige pagina omtrent professioneel poetsen gaat hier specifiek over. We bieden hier een variatie aan pakketten die niet alleen sector gericht zijn, maar ook extra voordelig EN super flexibel; samengesteld uit onze industriële reinigingsmachines en toebehoren.

Voedselveiligheid, wetgeving, tevreden klanten en een nette werkomgeving waar iedereen vlot in kan meedraaien. Daar gaat het om in de horeca; gericht op onderhoud, zowel binnen- als buitenshuis. Keukens ontvetten, de zaal opboenen, grill platen en barbecues schrobben en terrassen onderhouden? Dat doe je het vlotst met deze set!

De combinatie van twee elektrische schrobbers – met borstels en schuurpads geschikt voor alle oppervlakken – plus professionele dweilen en een vloerwisser met detergent applicatie op aanvraag rechtstreeks uit de steel; en heel wat extra toebehoren, pak je gelijk welke horecazaak vlot onder handen.

Voedselveiligheid, wetgeving, tevreden klanten en een nette werkomgeving waar iedereen vlot in kan meedraaien. Daar gaat het om in de horeca; gericht op onderhoud, zowel binnen- als buitenshuis. Keukens ontvetten, de zaal opboenen, grill platen en barbecues schrobben en terrassen onderhouden? Dat doe je het vlotst met deze set!

De combinatie van twee elektrische schrobbers – met borstels en schuurpads geschikt voor alle oppervlakken – plus professionele dweilen en een vloerwisser met detergent applicatie op aanvraag rechtstreeks uit de steel; en heel wat extra toebehoren, pak je gelijk welke horecazaak vlot onder handen.

Wisten jullie dat de gemiddelde persoon zijn gezicht – voornamelijk neus en mond – maar liefst 23 keer per uur aanraakt? Kinderen zelfs nog meer! Virussen, bacteriën en schimmels kunnen bovendien heel lang overleven op zowel plastieken als houten ondergronden. Hygiëne is hier dan ook van cruciaal belang!

Met de Jet3 gemotoriseerde schrobber, de professionele dweilen en vloertrekker set en een STORM desinfectie vernevelaar pak je vlot alle gemeenschappelijke vlakken in de klaslokalen, refter en sportzaal aan. Maar ook trapleuningen, deurklinken en lichtschakelaars ontsmet je zorgvuldig met de bijgesloten M-Wipes wegwerpdoekjes kit. Zo houden jullie de kindjes en het personeel veilig, en de ouders tevreden!

Het vervoer van mensen en goederen, zowel openbaar als privaat, is aan heel wat wetgevingen verbonden, en niet onterecht! Met de zeer korte omlooptijd van publieke voertuigen, voedselveiligheid en logistieke efficiëntie in het achterhoofd, is er heel wat vraag van deze kant uit naar een professionele schoonmaakoplossing.

Het pakket Prowash Publiek Transport Onderhoud biedt oplossingen voor de industriële reiniging van alle grote voertuigen – trein, bus, tram en vrachtwagen; en zelfs boten en vliegtuigen!

Met de Prowash schrobber met telescopische steel bereik je vlot die extra hoge carrosserie. De Jet3 vloer- en wandschrobber – met Force droogzuigkap onderhoud het interieur. Ontsmetting met Storm, opdweilen met Blade, opblinken, schuren en alles er terug splinternieuw laten uitzien? Alles zit inbegrepen in deze mobiele kit industriële reinigingsmachines, met 55L vloeistof capaciteit!

Het kleine broertje van de Prowash, gericht op privaat personenvervoer zoals taxi en limousine diensten. Ontsmetting van het interieur op maat met de Storm desinfectie vernevelaar zit alvast inbegrepen.

Je krijgt ook een compact Handy draadloos schrobbertje, dat vlekken en roest verwijdert zowel binnenin als buiten, staat garant voor een vlekkeloos voorkomen. En een M-Wipes kit met wegwerpdoekjes, voor het vlot opruimen van kleine accidentjes maakt dit pakket compleet.

Wil je een oplossing voor jouw hele wagenpark? Voeg er dan simpelweg de optie Jet3 of M3 elektrische schrobber aan toe!

Universeel Schoonmaakpakket Hotel en Industrie

Deze set is geschikt voor alle industrietakken, supermarkten, conferentiehallen, distributiecentra en hotelketens!

Werk je momenteel al met industriële reinigingsmachines, een vloerschrobber of waterstofzuiger van meer dan 40L capaciteit? Maar ben je niet echt tevreden over de detail reiniging in moeilijker te bereiken hoeken en kanten?

Dan koppel je super makkelijk de Prowash vast aan je machine. Samen met de Prowash Cart van 55L vloeistofcapaciteit en de zuigermond – aangedreven door jouw industriële vloerschrobber – reinig en droog je tegelijkertijd de grootste oppervlakken!

Bovendien krijg je er ook de Force Jet3 en Handy elektrische schrobbers bij, plus een selectie aan borstels en schuurpads geschikt voor alle oppervlakken en sterktes. Van opblinken tot het afschuren van zware lijmresten en andere residuen, bruikbaar zowel voor de vloer als op je wanden.

Plus een Blade vloerwisser en professionele dweilen set waarmee je zowel schrobt en onderhoudt, alsook water afvoert en absorbeert. Er zit ook nog heel wat ander toebehoren in, hetgeen dit onze meest universele set maakt. Wil je met iemand verder jouw noden bespreken? Dat kan! Contacteer onze schoonmaakspecialist hier!

Wist je dat zo goed als alle borstels en schuurpads die door Motorscrubber ontworpen worden, bruikbaar zijn voor al hun elektrische schrobbers. Koop je later een upgrade, bijvoorbeeld van Jet3 naar Force, dan hoef je je geen zorgen te maken over borstel compatibiliteit.

Uitzonderingen hierop zijn de Handy, die door zijn kleiner handmatige formaat zijn eigen borstel setjes en schuurpads heeft. Ook over uitwisselbaarheid met de SHOCK oscillerende schrobber en de DRYFT kunnen we momenteel nog geen uitsluitsel geven, aangezien deze innovatieve schrobmachines nog volop in ontwikkeling zijn.

Vervangingsborstels Elektrische Schoonmaakborstels

Een medium borstel en een paar schuurpads maken altijd deel uit van het standaardpakket voor onze elektrische schuurborstels en andere schrobproducten.

Pak meer uitdagende taken aan met meer gespecialiseerde borstels en schuurpads uit het Motorscrubber gamma. Deze zijn gericht op industrie en taak specifieke toepassingen, met onovertroffen resultaten als gevolg.

Voor een meer gedetailleerd overzicht van alle borstels en schuurpads, met hun gebruiksinstructies, kijkt u het best even op onze speciaal ontworpen pagina hieromtrent, Motorscrubber borstels en schuurpads.

De beschikbare borstels gaan in hardheid van polijsten over reinigen en onderhoud tot afschuren. Afhankelijk van de aard en gradatie van de vervuiling en de te reinigen ondergrond moet je een keuze gaan maken uit het aanbod.

Gelukkig zijn de meeste borstels ofwel net heel universeel bruikbaar, of heel specifiek ontworpen voor bepaalde doeleinden. Zo heb je bijvoorbeeld een natuursteenborstel, een vlagtipborstel en zelfs plinten- en trappenborstels.

Schuurpads Professionele Reinigingsmachines

Bij Motorscrubber zijn de schuurpads ingedeeld in een handige kleurcode die de hardheid aangeeft. Van wit naar zwart – van licht polijsten of opboenen, over kalkaanslag verwijdering, tot afschuren van verf en lijmresten op vloeren en wanden.

Er bestaan ook heel wat speciale schuurpads die gericht zijn op verjonging en vernieuwing van je bestaande vloeren. Marmer, vinyl, terrazzo, hout, kunststof en beton worden niet alleen perfect gereinigd, ze zullen er ook weer als nieuw uitzien! Ook voor het verwijderen van vlekken op tapijten is er een speciale pad ontwikkeld.

Motorscrubber Accessoires en Vervangstukken

Alle toebehoren en vervangstukken zijn natuurlijk afzonderlijk verkrijgbaar. Enkel de belangrijkste accessoires staan echter online momenteel, maar we vervolledigen dit aanbod zo snel mogelijk. Contacteer ons omtrent vragen over product garanties en vervangstukken.

Ons reinigingsdoekjes M-Wipes systeem bevestig je vlot aan de rugzakriem. Voor de snelle, hygiënische reiniging van elk oppervlak. Ideaal geschikt voor het opruimen van gemorste vloeistoffen, alsook in combinatie met de Storm vernevelaar. Spuit wat desinfectans op het doekje en ontsmet waar je maar wil!

De muurhanger Wall Dock is de perfect oplossing voor beperkte opslagruimte, met eenvoudige muurmontage. Neem je schrobber in de hand, reinig en hang hem vervolgens netjes terug op.

Zit je met veel kleinere oppervlakken die moeten geschrobd worden, verspreid over je hele zaak? Dan neem je best onze flessen draagtas met je mee. Deze biedt plaats aan 8 flessen van 1L met detergent of rollen M-Wipes. Praktisch EN ergonomisch verantwoord!

Efficiënte Schoonmaak Oplossingen Bieden met Motorscrubber Industriële Schoonmaakmachines

Daar gaat het om bij Motorscrubber. Zodat iedereen toegang heeft tot industriële reinigingsmachines, niet enkel grote bedrijven.

Efficiëntie hoeft geen luxe te zijn, en jij hoeft je kostbare werkuren of vrije tijd niet langer op te geven aan urenlang schrobben. Ontdek ons complete Motorscrubber gamma en geniet van onze speciaal samengestelde sectorgerichte schoonmaakpakketten.

Ons moederbedrijf, Navicula BVBA, biedt ook oplossingen voor het onderhoud van je zwemvijver, zwembad, kasteelvijver of andere waterpartij. Met meer dan 20 jaar expertise kan je altijd bij hen terecht voor oplossingen en advies!