Industriële Reinigingsmachines Koop je bij MotorScrubber!

Elektrische Schoonmaakborstels

Elektrische Schoonmaakborstels voor alle bedrijfssectoren

Desinfectie

Storm + Deptil HDS – Vernevelaar Droog Ontsmetten

Dweilen en Trekkers

Blade – Professionele Vloerwissers en Dweilen

Professionele Schoonmaakmiddelen

Duurzaam Schoonmaken – Ecologische Reinigingsproducten

Borstels en Schuurpads

Vervangingsborstels – Toebehoren en Accessoires Motorscrubber

Industriële Reinigingsmachines Koop je bij MotorScrubber!

Wil je industriële reinigingsmachines kopen die compact, efficiënt en multifunctioneel zijn? Ben je bovendien op zoek naar oplossingen omtrent residu-vrij schoonmaken en ontsmetting? Dan ben je bij MotorScrubber aan het juiste adres!

Plan je al een tijdje om een veelzijdige reinigingsmachine voor je zaak in te schakelen, maar weet je niet goed waar te beginnen? Een ontsmettingssysteem dat hygiëne in alle ruimtes garandeert? Professionele dweilen en trekkers die residu-vrij schoonmaken toelaten, met gebruik van duurzame detergenten die taakgericht werken?

Te vaak worden we geconfronteerd met klanten die ergens een minderwaardige of incorrecte professionele reinigingsmachine aanschaften. Het woord professioneel mag je daar trouwens met een serieuze korrel zout nemen!

Bij MotorScrubber voorkomen we dit soort situaties door gerichte informatie te verstrekken EN garanties te voorzien. Doorheen deze introductie van ons product gamma krijg je gerichte algemene informatie. Zo kan jij beslissen welke producten het best bij jou passen. Vervolgens kan je vlot naar de product groep details navigeren.

Zit je nog met vragen en wil je professionele bijstand? Denk samen met onze schoonmaakspecialisten een uniek reinigingspakket uit, aangepast aan de noden van jouw bedrijf! Ook voor alle vragen voor EN na aankoop kan u bij hem terecht!

Elektrische Schoonmaakborstels

Professionele Schrobber voor elke Sector!

Storm Desinfectie Vernevelaar

Voedselveilige Hygiëne en Droog Reiniging

Dweilen en Trekkers

Voor perfect vloerwissen en absorptie van vuil!

Professionele Schoonmaakmiddelen Industriële Reinigingsmachines

Duurzaam schoonmaken met ecologische schoonmaakproducten

Rapid Clean gebruikt Motorscrubbers

‘Snel, efficiënt en moeiteloos, zelfs voor moeilijke locaties. Veilig en betrouwbaar, ook in en om het water.’

Borstels en Schuurpads Industriële Reinigingsmachines

Vervangingsborstels en pads MotorScrubber!

MotorScrubber Efficiënte Schoonmaak Oplossingen

Elke schoonmaaktaak biedt een unieke uitdaging, waarbij jouw  industriële reinigingsmachines en reinigingsgamma aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen om zo efficiënt mogelijk tewerk te gaan. Efficiëntie betekent tijdswinst. In een bedrijfssetting vertaald dat zich direct naar geld uitsparen; bij u thuis naar meer vrije tijd! Klinkt goed, toch?

Op deze pagina vind u een overzicht van alle producten die bij ons beschikbaar zijn. Natuurlijk geven we ook een sector gericht en technisch inzicht omtrent hun toepassing. Zo ben jij perfect geïnformeerd alvorens aan te kopen!

MotorScrubber biedt iedereen een meer professionele schoonmaak ervaring! Compatibilteit staat hierbij cruciaal. De aandrijving van JET3, STORM en SHOCK zijn dezelfde rugzak!

Bovendien kan dezelfde schrobmachine – met uitwisselbare borstels en/of pads per hygiëne zone – gebruikt worden voor meerdere taken, zowel binnen- als buitenshuis. Spreek van efficiënt en multifunctioneel reinigen!

De industriële reinigingsmachines van MotorScrubber – met zowel ROTERENDE als OSCILLERENDE opties – maken jouw leven een stuk makkelijker! Met deze nieuwe generatie apparaten behoren al uw schoonmaak problemen voorgoed tot het verleden!

 

Handmatig schrobwerk is heel arbeidsintensief, tijdsrovend en vermoeiend. Vandaar dat voor industriële omgevingen en grotere oppervlakken, zowel binnen- als buitenshuis, een gemotoriseerde schrobmachine vaak een goeie oplossing is.

Zoek je een ergonomische verantwoorde oplossing voor moeilijk te bereiken hoeken en kantjes, ook voor trappen en onder banketten of tafels? Voor een diepe reiniging met langdurige nawerking? Revitaliseer je terrassen, wanden, opritten en decoratie!

Voor de meest efficiënte schoonmaak oplossingen binnen de horeca en andere uitdagende sectoren kan je best een veelzijdige reinigingsmachine kopen. Hier vind je een overzicht van onze producten!

Wil je meer toepassingsgerichte informatie, lees dan onze Elektrische Schoonmaakborstels Pagina. Hier zal je zowel onze opties roterend schoonmaken als de inventieve oscillerende schoonmaakervaring SHOCK kunnen ontdekken.

De M3 schrobber was de allereerste automatische schrobborstel waar MotorScrubber mee uitpakte. Deze kleinere machine met grote kracht biedt makkelijk toegang tot moeilijk bereikbare plaatsen! Pak vlot trappen, randen, badkamers en keukens aan.

Van vloerreiniging tot wandschrobben, de mogelijkheden zijn eindeloos met de verstelbare handgreep, beschikbaar in 3 lengtes, S, M en L. Hiermee pas je de hoogte van de machine aan elke gebruiker aan. Dankzij de waterdichte constructie is M3 ook perfect voor reinigen rondom het zwembad en de waterlijn.

 • Krachtige 360 tpm schrob technologie
 • Rugzak met ingebouwde batterij
 • Aandrijfplaat met medium borstel en maar liefst 4 schuurpads inbegrepen

Dit excellent basismodel elektrische schuurmachine koop je door op de foto te klikken!

M3 automatische schrobborstel

In opvolging van de M3 werd de JET3 elektrische schrobber ontwikkeld. Deze schrobber biedt een extra toepassing die enkel detergent verdeelt wanneer nodig. Door de perfecte hoeveelheid vloeistof vrij te geven samen met de onstuitbare schrobactie van de 360 ​​tpm-motor met extreem koppel, levert JET3 onovertroffen resultaten.

De compacte kop past in krappe ruimtes die andere industriële reinigingsmachines gewoon niet bereiken, waardoor diepgeworteld vuil vrijkomt, ongeacht de uitdaging. Onze handige snel omwisselbare fles past in de riem van de lichtgewicht rugzak. Zo gebruikt je zo veel of weinig detergent als nodig, om vuil van het oppervlak te verwijderen.

Schrob sneller, maak slimmer schoon! Deze professionele reinigingsmachine kopen doe je door op de foto te klikken!

PROWASH is ontworpen voor industrieel schrobben en kan verticale oppervlakken tot vier meter hoog bereiken. Deze makkelijk te vervoeren industriële reinigingsmachines kunnen tot 50 (2×25) liter vers water en vijf liter detergent concentraat bevatten, in een robuust roestvrijstalen chassis.

Of het nu gaat om vinylbeplating, treinen, bussen, vliegtuigen, fabrieksmuren, buitenbekleding of bewegwijzering, voor alles-in-een professioneel schoonmaken is PROWASH de oplossing.

 • Maak 4x sneller werk van zwaar vervuilde oppervlakken met onze krachtige motor van 360 tpm dan handmatige methoden
 • Bevat zowel professionele schoonmaakmiddelen als water voor optimale resultaten
 • Prowash schrobber, wagen en batterij rugzak, inbegrepen met vlag tip borstel en drie schuurpads. Ook uitbreidbaar met andere opties.

Verminder drastisch uitputtende arbeid en win tijd! Eenvoudig gebruik – gewoon aansluiten en klaar! Wil je deze professionele reinigingsmachine kopen? Klik dan op de foto!

Bevestig FORCE eenvoudigweg aan de zuigkant van uw industriële schrob-zuigmachine, met de bijgeleverde beugel. Zo reinig je professioneel onder banken, tafels, langs de zijkant van toiletten en alle andere voorheen ontoegankelijke plaatsen. De FORCE kan aangesloten worden op gelijk welk merk!

Force sproeit reinigingsoplossing en schrobt vervolgens met onze krachtige 400 RPM roterende actie. Twee vloerwissers achteraan drogen vervolgens de vloer met de krachtige zuigkracht van uw grotere machine.

 • Past op elke schrob-zuigmachine van meer dan 40 liter
 • Gebruik de zuigkracht van de grotere machine op moeilijker te bereiken plekjes
 • Force borstelmachine met middelzware borstel, universele zuigslang en een commerciële kwaliteitspomp

Transformeer uw volumineuze schrobber tot de ultieme reinigingsmachine door FORCE toe te voegen. Voor meer informatie klik op de foto!

Met ‘s werelds laagste profielkop (doorgang tot 5 cm!) en inventieve oscillerende scrobtechnologie is SHOCK onze meest baanbrekende reinigingsmachine tot nu toe. De slanke rechthoekige vorm maakt een gemakkelijke reiniging in hoeken mogelijk en laat de machine toe om direct verticaal te kantelen voor plint- en trapreiniging. Geoptimaliseerd voor gladde vloeren met fijne textuur, als SHOCK het niet kan reinigen, dan kan niets het doen.

 • Krachtige scrubtechnologie van 5000 tpm
 • Een nieuwe standaard in oscillerende schrobmachines
 • Gewichten set met snelkoppeling
 • Magnetische padhouders voor vlot omwisselen
 • Doorgang onder banketten, tafels, stoelen,… tot 5 cm!

SHOCK combineert minimaal water gebruik en krachtige agitatie, hetgeen de nood aan agressieve chemicaliën elimineert. Dit is beter voor onze planeet.

In uw arsenaal aan industriële reinigingsmachines mag deze zeker niet ontbreken. Deze oscillerende schrobmachine wordt NU gelanceerd. Klik op de foto voor meer informatie of om een order te plaatsen.

DRYFT – Innovatief en professioneel reinigen

DRYFT is ontworpen met onbeperkte mogelijkheden. Het reinigt en droogt centrale vloeren, randen, hoeken en moeilijk bereikbare plaatsen met snelheid en precisie, allemaal verpakt in een lichtgewicht, compact en gebruiksvriendelijk apparaat.

Al onze jarenlange kennis, ervaring en innovatie zijn geconsolideerd in dit tot nu toe ongezien en allernieuwste product, met 9 wereldwijd aangevraagde patenten.

Bereid je voor op de transformatie van de schoonmaakwereld met DRYFT in 2024. Klik op de foto voor meer informatie te bekomen en een voororder te plaatsen!

Met het STORM vernevelingspistool doe je meer dan enkel schoonmaken. Vernevel gelijk welke ontsmettingsvloeistof superfijn met optimale dekking, reinig professioneel en bescherm je klanten, jezelf, geliefden en je omgeving! Compatibel met de aandrijving voor JET3 en SHOCK!

We werken met Umonium en Deptil HDS, hoogwaardige voedselveilige ontsmettingsvloeistoffen die virussen, bacteriën EN schimmels aanpakt via droogreiniging.

Vervang langzame, moeilijk te bedienen knijpvernevelaars met het STORM hoge snelheid wervelmondstuk dat een perfect gelijkmatige vernevelingsdekking aanbrengt. Verhoog uw productiviteit en pak vlot grotere oppervlakken aan!

Desinfectie waar het meest nodig is ligt nu binnen handbereik met dit lichtgewicht vernevelingspistool! Maak hygiëne jouw prioriteit en klik op de foto!

We denken hier aan toepassingen in het hotelwezen voor bedwants, onderwijs, horeca, publieke ruimtes, wellness centra, sauna en zwembad, bibliotheken, vergaderzalen, etc… de toepassingen zijn eindeloos!

Opdweilen en schrobwater afvoeren na het schoonmaken leidt vaak tot het verspreiden van vuil sop. Dit is voor de meeste sectoren onaanvaardbaar, zeker al in de horeca of voedingsproductie. Gebruik daarom het MotorScrubber BLADE dweilsysteem, voor residu-loos diep dweilen en extra absorptie!

 • Hervulbare handgreep levert verse detergent bij elke druk op de knop
 • Tot 80x meer oppervlaktedruk wordt uitgeoefend
 • Precisiereiniging van randen, voegen en krappe hoeken
 • Wissel de ene dweil in voor de andere met een simpele af/aanschuif beweging
 • Geen emmers met vuil sop meer!

Wil jij graag dit product toevoegen aan je arsenaal efficiënte schoonmaak oplossingen? Klik dan op de onderstaande foto!

Deze BLADE vloerwisser met ingebouwde detergent verdeling snijdt doorheen het vuil. Het precisie rubberen wisserblad reinigt diep in randen en voeglijnen met ongeëvenaarde schoonmaak resultaten als gevolg.

Vergeet uw vieze dweil en vuile emmer en lever met één druk op de knop verse detergent. De hervulbare handgreep van BLADE met waterniveau-indicator en drie ingebouwde jets levert op verzoek propere vloeistoffen om ervoor te zorgen dat u altijd vuil verwijdert en het nooit verspreidt.

Bestel hier de Schrobdweilen, Absorptie Dweilen en Onderhoudsdweilen per 5, voor extra voordeel!

Met tot 80x meer druk dan reguliere dweilsystemen, verwijderen onze professionele dweilen voor BLADE aanzienlijk meer vuil met elke beweging. Verschuif de ultra-microvezel dweil simpelweg meerdere keren op de vloerwisser voor een proper contactpunt.

Deze dweilen bestaan in 3 types, met een makkelijke kleurcode per functie:

 • S-Vezel – Dit is een schrobdweil, waarmee je vlot modder en andere natte vervuiling of aanslag losmaakt en verwijdert.
 • G-Vezel – Deze gladdere dweil is ideaal voor dagdagelijks professioneel onderhoud van alle vloeren.
 • A-Vezel – Geen vloerafvoer? Geen probleem. Bevestig eenvoudig deze absorptiedweil om tot 500 ml per mop op te nemen.

Na het dweilen schuif je jouw keuze ultra-microvezel dweil vlotjes af van de Blade vloerwisser. Gebruik deze superflexibele trekker om vuile vloeistof rechtstreeks naar het afvoerpunt te leiden.

Onze eigen lijn van professionele schoonmaakmiddelen MotorScrubber ontwikkelen is cruciaal voor ons motto. Dit laat ons namelijk toe om garant te staan voor de beste schoonmaakoplossingen, met een milieuvriendelijke en duurzame aanpak.

We werken voor onze optimale formuleringen vanzelfsprekend samen met specialisten in dit veld. Momenteel zijn er 6 schoonmaakmiddelen beschikbaar bij ons, 4 duurzame detergenten en 2 ontsmettingsmiddelen:

 • Verro voor reinigen van glaswerk – ramen, serres, veranda’s, email en andere vitreuze materialen
 • Moto Green voor ecologisch verantwoord reinigen en dagdagelijks onderhoud van alle oppervlakken.
 • Sanitor voor sanitair onderhoud – voor geurhinder, ontsmetting en aankalking resuluut aan te pakken!
 • Induclean voor professionele reiniging van zwaar vervuilde ondergronden. Hiermee pak je – samen met een van onze industriële reinigingsmachines + de correct schuurpad – vette aanslag, ingetreden vuil, lijmresten, etc vlot aan!

Ontsmettingsmiddelen en desinfectans:

 • Deptil HDS is de beste keuze voor droog ontsmetting die voedselveilig is. Met dit desinfectans verwijder je vlot virale, bacteriële en schimmelrisico’s, zonder spoelen. Klaar voor gebruik!
 • Umonium is een ander voedselveilig ontsmettingsmiddel dat zonder alcohol werkt. Hiermee pak je opnieuw alle vervuiling en risico’s aan binnen gelijk welke leefomgeving of industrie.

Wist je dat zo goed als alle MotorScrubber borstels en pads omwisselbaar en bruikbaar zijn voor al hun elektrische schrobbers.

Met uitzondering van de oscillerende schrobber SHOCK pads, aangezien de schrobtechnologie en vormgeving van de pads totaal verschillend is met traditioneel roterend schoonmaken.

Vervangingsborstels Elektrische Schoonmaakborstels

Een medium borstel en/of een paar schuurpads maken altijd deel uit van het standaardpakket voor onze elektrische schuurborstels en andere schrobproducten.

Pak meer uitdagende taken aan met meer gespecialiseerde borstels en schuurpads uit het MotorScrubber gamma. Deze zijn gericht op industrie en taak specifieke toepassingen, met onovertroffen resultaten als gevolg.

Voor een meer gedetailleerd overzicht van alle borstels en schuurpads, met hun gebruiksinstructies, kijkt u het best even op onze speciaal ontworpen pagina hieromtrent, Motorscrubber borstels en schuurpads.

De beschikbare borstels gaan in hardheid van polijsten over reinigen en onderhoud tot afschuren. Afhankelijk van de aard en gradatie van de vervuiling en de te reinigen ondergrond moet je een keuze gaan maken uit het aanbod.

Gelukkig zijn de meeste borstels ofwel net heel universeel bruikbaar, of heel specifiek ontworpen voor bepaalde doeleinden. Zo heb je bijvoorbeeld een natuursteenborstel, een vlagtipborstel en zelfs plinten- en trappenborstels.

Bij MotorScrubber zijn de schuurpads ingedeeld in een handige kleurcode die de hardheid aangeeft. Van wit naar zwart pads rotatie – van licht polijsten of opboenen, over kalkaanslag verwijdering, tot afschuren van verf en lijmresten op vloeren en wanden. Ook voor de kristallisatie van vloeren hebben we een product!

Zowel binnen het gamma roterend schoonmaken als bij de SHOCK oscillerende pads bestaat er een grote variatie aan hardheden, geschikt voor alle ondergronden. Denk hierbij van strippen en vloerherstel, over ontvetting tot algemeen onderhoud.

Er bestaan ook heel wat speciale schuurpads die gericht zijn op verjonging en vernieuwing van je bestaande vloeren. Marmer, vinyl, terrazzo, hout, kunststof en beton worden niet alleen perfect gereinigd, ze zullen er ook weer als nieuw uitzien! Ook voor het verwijderen van vlekken op tapijten is er een speciale pad ontwikkeld.

Alle toebehoren en vervangstukken zijn in principe afzonderlijk verkrijgbaar. We richten ons in deze categorie op algemeen ondersteunend toebehoren, zoals wegwerpdoekjes, draagflessen, MCASE transporttas en WALL DOCK opbergsysteem en batterijen.

Enkel de belangrijkste accessoires MotorScrubber staan echter online momenteel, maar we vervolledigen dit aanbod zo snel mogelijk. Contacteer ons omtrent vragen over product garanties en vervangstukken.

Ons reinigingsdoekjes M-Wipes systeem bevestig je vlot aan de rugzakriem. Voor de snelle, hygiënische reiniging van elk oppervlak. Ideaal geschikt voor het opruimen van gemorste vloeistoffen, alsook in combinatie met de Storm vernevelaar. Spuit wat desinfectans op het doekje en ontsmet waar je maar wil!

De muurhanger Wall Dock is de perfect oplossing voor beperkte opslagruimte, met eenvoudige muurmontage. Neem je schrobber in de hand, reinig en hang hem vervolgens netjes terug op.

Zit je met veel kleinere oppervlakken die moeten geschrobd worden, verspreid over je hele zaak? Dan neem je best onze flessen draagtas met je mee. Deze biedt plaats aan 8 flessen van 1L met detergent of rollen M-Wipes. Praktisch EN ergonomisch verantwoord!

Efficiënte Schoonmaak Oplossingen Bieden met Motorscrubber Industriële Schoonmaakmachines

Daar gaat het om bij Motorcrubber. Zodat iedereen toegang heeft tot industriële reinigingsmachines, niet enkel grote bedrijven.

Efficiëntie hoeft geen luxe te zijn, en jij hoeft je kostbare werkuren of vrije tijd niet langer op te geven aan urenlang schrobben. Ontdek ons complete Motorscrubber gamma en geniet van onze speciaal samengestelde sectorgerichte schoonmaakpakketten.

Ons moederbedrijf, Navicula NV, biedt ook oplossingen voor het onderhoud van je zwemvijver, zwembad, kasteelvijver of andere waterpartij. Met meer dan 35 jaar expertise kan je altijd bij hen terecht voor oplossingen en advies!