Elektrische Schoonmaakborstels voor Alle Sectoren!

Elektrische Schoonmaakborstels MotorScrubber

Zelf Professioneel Poetsen

Zelf Professioneel Poetsen met Elektrische Schoonmaakborstels

Efficiëntie, snelheid, sector gerichte probleem oplossing, duurzaam en hoog kwalitatief. Al deze factoren zorgen er samen voor dat onze elektrische schoonmaakborstels uw interieur en handelszaak zullen transformeren. Deze professionele onderhoudsmachines hebben de manier waarop bedrijven schoonmaken voor goed veranderd!

Met hun oog op hoge prestaties, een compact ontwerp en praktijkgerichte innovatie ontwikkelden de ingenieurs bij MotorScrubber een collectie elektrische schoonmaakborstels. Ze richten zich hierbij zowel op innovatie binnen de roterende schoonmaak als inventief oscillerend schoonmaken!

Deze product ontwikkeling volgde een sterke vraag van de industriële schoonmaaksector naar kleinere machines met een beter bereik voor anders moeilijk te reinigen locaties.

We laten jullie hier dan ook graag kennismaken met een overtuigde vakspecialist, Rapid Clean. Dit is een Australisch diensten bedrijf dat reeds 30 jaar actief is in de professionele schoonmaak sector. Ze groeiden uit tot 65 winkel- en dienstenlocaties in Australië en Nieuw Zeeland.

Met 150 personeelsleden die met 100 voertuigen elke dag op pad gaan, kiezen zij voluit voor professionele reinigingsmaterialen van Motorscrubber. Ze zijn daar zo blij met de voordelen van deze elektrische schoonmaakborstels dat ze er een video over maakten.

In het onderstaande filmpje zie je zelf hoe zij bij een zeer ruim spectrum aan professionele klanten de MotorScrubber systemen toepassen.

Professionele Onderhoudsmachines MotorScrubber

Hier bieden we jullie een overzicht van alle bestaande elektrische schoonmaakborstels in het MotorScrubber gamma, met een opdeling in roterend en oscillerend schoonmaken.

Een video voorbeeld met bijbehorende tekst verschaft relevante sector gerichte informatie. Samen met summiere technische specificaties en wat er precies allemaal bij het product hoort kan je van hieruit direct doorklikken voor meer informatie.

De meeste borstels en schuurpads die MotorScrubber aanbiedt zijn uitwisselbaar en bruikbaar op zo goed als alle machines. Waar dit niet het geval is zal dit duidelijk aangegeven worden.

Voor optimale reiniging bevelen we onze MotorScrubber detergenten aan. Deze zijn tegelijkertijd super effectief EN ecologisch verantwoord! Ontdek ze nu!

In elk pakket zit er een set met een of meerder borstels en/of schuurpads vervat. MotorScrubber heeft echter nog een heel uitgebreid gamma, gericht op specifieke ondergronden en schoonmaaktaken. Die schrobborstels en schuurpads Motorscrubbervinden jullie hier terug!

GOUDEN TIP

Ben je onzeker over welke schrobborstel of schuurpad te gebruiken? Voor dan een kleine test uit met de lichtste die je denkt nodig te hebben. Zie je hiermee geen goed resultaat, ga dan een stapje ruwer. Zo voorkom je dure fouten en eventuele beschadiging aan de te behandelen oppervlakken.

Deze pagina biedt een specifiek en eenduidig product overzicht van alle elektrische schoonmaakborstels die MotorScrubber produceert. Hierin bestaat de keuze tussen roterend en oscillerend schrobben.

Met prestatiegerichte innovatie EN inventies zijn onze machines geschikt voor gebruik in allerlei scenarios. Voor meer sector gerichte toepassingen en combinatiepakketten, bekijk onze professionele schoonmaakoplossingen per sector.

Roterend schoonmaken, met de borstels M3, JET3, FORCE en PROWASH werkt met zowel borstels als pads. Dit is gericht op getextureerde ondergronden en speciaal toepassingen op vertikale oppervlakken.

MAAK

HIER

JOUW

KEUZE!

Oscillerend schoonmaken met de innovatie SHOCK schrobmachine richt zich op bereik en lage doorgang, vlakke ondergronden en hoge frequentie schrobwerk, tot 5000 tpm. Voor sanitair, keukens, trappen, …

M3 Elektrische Vloerschrobber

Kleine machine, grote kracht. Klik op de foto voor meer informatie!

De M3 schrobber MotorScrubber is ontworpen voor kleine, moeilijk bereikbare plaatsen en pakt makkelijk trappen, randen, badkamers en keukens aan. Maak uw binnenruimtes grondig schoon en ervaar elke keer weer uitstekende resultaten.

Krachtige roterende schrobben reinigt lastige plekken die vaak door andere machines worden verwaarloosd. Het extreme koppel van de motor is bestand tegen een neerwaartse kracht van 7 kg en maakt de M3 niet te stoppen.

Van vloerreiniging tot wandschrobben, de mogelijkheden zijn eindeloos met de telescopische handgreep. Hiermee pas je de hoogte van de machine aan elke gebruiker aan. Dankzij de waterdichte constructie is M3 ook perfect voor reinigen rondom het zwembad en de waterlijn.

Gecombineerd met ons uitgebreide assortiment accessoires en een rugzak op batterijen, garandeert M3 dan ook uitzonderlijke resultaten.

De M3 Elektrische Schrobber in Actie!

M3 veelzijdige schrobmachine kenmerken

De krachtige 360rpm schrob technologie – aangedreven door een ergonomisch verantwoorde rugzak met ingebouwde batterij – is een kwalitatief lichtgewicht van slechts 2 kg met hoog potentieel.

Bij dit M3 pakket ontvangt u de M3 schrobber en de batterij rugzak. Om onmiddellijk aan de slag te kunnen gaan zitten er ook een middelzware borstel voor algemeen schrobwerk en onderhoud bij; samen met een aandrijfplaat voor de vier bijgeleverde schuurpads.

Met de microvezel pad en groene schuurpad maak je grondig schoon en verwijder je de meeste vlekken. Werk daarna verder met de rode polijst pad en de witte opblink pad om uw gereinigde ondergrond er weer als nieuw te laten uitzien!

JET3 Vloerschrobber met Detergent Reservoir

Met alle functies van de M3, biedt de JET3 automatische schrobmachine van MotorScrubber ook gerichte sproei en schrob technologie die enkel detergent verdeelt wanneer nodig, om efficiënter en duurzamer schoon te maken. Deze draadloze schrobber geeft telkens de perfecte hoeveelheid vloeistof vrij.

In combinatie met de onstuitbare schrobactie van de 360 ​​tpm motor met extreem koppel, levert JET3 onovertroffen resultaten op kleine oppervlakken.

De compacte kop past in krappe ruimtes die andere machines gewoon niet bereiken, waardoor diepgeworteld vuil vrijkomt, ongeacht de uitdaging. Schrob sneller, maak slimmer schoon.

Vloeren schoonmaken is vanzelfsprekend, maar dacht je ook aan de muren, wanden en je werkbanken? Vooral in keuken is dit van belang, aangezien kookdampen, voedingsresten en vetspatten zich hardnekkig kunnen gaan aanlagen op alle oppervlakken, zelfs het plafond!

De JET3 Vloerschrobber in Actie

Wettelijke Bepalingen

Feestzalen, cafés en restaurants zijn allen verbonden aan bepaalde wettelijke verplichtingen omtrent hygiëne. Voldoen ze daar niet aan, dan kan dit tot serieuze problemen leiden. Vandaar dat hygiëne in de horeca van cruciaal belang is, in alle ruimtes! En niet alleen wanneer de inspectie langskomt, maar alle dagen.

JET3 Elektrische Vloerschrobber Pakket Inhoud

Je ontvangt een JET3 Machine, met batterij in de Motorscrubber rugzak, die trouwens ook compatibel is met STORM en SHOCK! De bijgeleverde middelzware borstel, in combinatie met 4 schuurpads + aandrijfplaat, laat je toe om een optimaal schoonmaakprotocol te ontwerpen voor de meest veeleisende ondergronden. Van schrobben over polijsten tot opblinken.

Voor iemand die een mooie parketvloer heeft of prachtige mozaïek integreerde in hun decor, is onderhoud heel belangrijk. Deze oppervlakken krassen en strepen nogal vlug, hetgeen er al snel minder mooi gaat uitzien.

Met ons uitgebreid aanbod aan schrobborstels en schuurpads zien je dure vloeren er binnen de kortste keer weer als nieuw uit!

Openbaar Vervoer Schoonmaken met PROWASH

Het motto hier is hoger, sneller, schoner! De PROWASH schrobber van MotorScrubber is ontworpen voor industrieel schrobben en kan verticale oppervlakken tot vier meter hoog bereiken. Het reservoir van 50 L water + 5 L geconcentreerde detergent laat continue werken toe. Bovendien is deze opgesplitst in 2 x 25 L, zodat je bij een van de twee osmose water kan gebruiken, voor professionele raamreiniging.

Of het nu gaat om vinylbeplating, treinen, bussen, vliegtuigen, fabrieksmuren, buitenbekleding of bewegwijzering, voor alles-in-een professioneel schoonmaken is PROWASH de oplossing. Deze machine is ook ideaal geschikt voor de restoratie van gevels.

PROWASH verdeelt de oplossing op het gewenste oppervlak en vervolgens transformeren de kenmerkende roterende motor met krachtige schrobbeweging van MotorScrubber het oppervlak weer tot nieuw.

PROWASH – Treinen Schoonmaken Doe Je Zo!

PROWASH Professionele Reinigingsmachine Toebehoren

Naast de PROWASH schrobber met wagen en de batterij rugzak die alles aandrijft, zit er ook een pakket met borstel en schuurpads bij. De speciaal ontworpen vlagtip borstel verwijdert zwaar aangekoekt vuil zoals modder, insecten en andere aangekoekte impact vervuiling.

Met de combinatie van groen, blauw en witte schuurpads ga je met dezelfde machine doorheen jouw schoonmaakprotocol naar keuze, van reinigen en schrobben over polijsten tot opblinken, met de bijgeleverde aandrijfplaat!

FORCE Complementaire Schrobmachine

Aanklikken aan jouw grote schrobber-droger combo, overal schoon! Aanklikken aan wat vraag je? Aan gelijk welke schrob zuigmachine met een capaciteit van 40 L of meer. Breng de zuigkracht van jouw bestaande schoonmaakmachines over op onze FORCE schrobber, voor de ultieme reinigingsmachine!

Bevestig FORCE eenvoudig vast aan de zuigkant van uw industriële droog-nat stofzuiger met de bijgeleverde beugels. Zo maak je onder banken, tafels, langs de zijkant van toiletten en alle andere voorheen ontoegankelijke plaatsen professioneel schoon.

FORCE sproeit reinigingsoplossing en schrobt vervolgens met onze krachtige 400 RPM roterende actie. Twee vloerwissers achteraan drogen vervolgens de vloer met de krachtige zuigkracht van de grotere machine. Geen slipgevaar meer in druk bewandelde plaatsen!

Openbare douche cabines, zweterige kleedkamers, badkamers en constant natte ruimtes in zowel sporthallen als private en publieke zwembaden zijn vaak een nachtmerrie voor elke schoonmaakploeg. Constant onderhoud om de veiligheid van hun klanten en uw familieleden te garanderen is dan ook hier van cruciaal belang!

FORCE Veelzijdige Schrobber in Actie!

Multifunctioneel Schoonmaken

Het correct schoonmaken van de meeste locaties, inclusief het ontsmetten van de sanitaire voorzieningen, vraagt een combinatie van schrobben en ontsmetten. Onze professionele onderhoudsmachines kunnen daar zeker bij helpen. Alsook de STORM ontsmettingsvernevelaar en onze BLADE industriële vloertrekker met schrobberdweil.

FORCE Elektrische Schoonmaakborstels voor Grote Vloeren

Bij de FORCE schrobber leveren we een middelzware borstel, aangezien je daar het langst geniet zal van hebben en universeel tewerk kan gaan op gelijk welke vloer.

Daarnaast zit er ook een universele zuigslang aansluiting en een slang van 6 m bij, een gezekerd verbindingsstuk voor de batterij en een commerciële kwaliteit pomp.

De vloerwissers maken deel uit van de machine, en zijn makkelijk omwisselbaar. Dus is er ook geen extra gereedschap nodig.

Of je nu de vloeren in een sporthal, winkelcentrum of auditorium moet gaan onderhouden, laat de FORCE elektrische schoonmaakborstel uw leven wat vereenvoudigen! Zo bespaar je op lange termijn tijd, geld EN moeite!

SHOCK Oscillerende Schrobmachine

Deze innovatieve SHOCK oscillerence schrobmachine keerde de schoonmaakwereld ondersteboven bij lancering! Met zijn nieuwe technologie – die draait rondom neerwaartse druk met een schrobactie van maar liefst 5000 tpm – maakt deze korte metten met diepliggend en hardnekkig vuil!

Je mag baanbrekende reinigingsprestaties verwachten van deze professionele schrobmachine met ’s werelds laagste profielkop. Deze machine werd geoptimaliseerd voor gladde vloeren met fijne textuur, zoals in keukens, sanitair, op trappen, etc…

Oscillerend schoonmaken is heel verschillend van aansturing en technologie wanneer vergeleken met roterend schoonmaken. Vandaar dat de pads voor beide methodes niet compatibel zijn. Ze bieden wel dezelfde functionaliteit – met verhoogde intensiteit bij SHOCK.

MOTORSCRUBBER BLIJFT INNOVATIEF REINIGEN ONTWIKKELEN!

Ook in 2024 blijven we nieuwe ontwikkelingen in de professionele schoonmaakmarkt lanceren. Onze jarenlange kennis, ervaring en innovatie zijn geconsolideerd in dit allernieuwste product.

Dryft is ontworpen met onbeperkte mogelijkheden. Het reinigt en droogt centrale vloeren, randen, hoeken en moeilijk bereikbare plaatsen met snelheid en precisie, allemaal verpakt in een lichtgewicht, compact en gebruiksvriendelijk apparaat.

Elektrische Schoonmaakborstels voor Professionele Schoonmaakbedrijven

Grotere locaties zoals scholen, shopping centra en winkelcomplexen, overheidsgebouwen, ziekenhuizen en andere plaatsen van publiek nut moeten ook voldoen aan wettelijk opgelegde hygiënische verplichtingen.

Daarom doen de meeste bedrijven al vaak eens beroep op een professioneel schoonmaakbedrijf. Om een sector gerichte diepe reiniging van jouw productieomgeving, werkplaats of handelszaak te bekomen zijn de Motorscrubber professionele onderhoudsmachines perfect geschikt.

De veelzijdigheid van onze machines, met hun vlot omwisselbare schrobborstels, schuurpads, vloerwissers, batterij rugzakken, hygiënische vernevelaars en ander toebehoren zorgt voor vlot werk. Zo bespaar je tijd, en dus ook centen! Bekijk ons volledig assortiment Motorscrubber hier!

Voor sector specifieke schoonmaak oplossingen ontwikkelden we heel unieke professionele schoonmaakpakketten die oplossingen bieden gericht op uw noden! Ben je niet zeker wat deze precies zijn voor jouw bedrijf? Contacteer onze professionele schoonmaakconsulent hier.

MotorScrubber – voor elke locatie een schoonmaakmachine!