Artikels en Tips Omtrent Schoonmaken MotorScrubber Benelux

PROFESSIONEEL SCHOONMAKEN

Artikels Schoonmaak Magazine BeNeLux

Innovatief Schoonmaken met het DMT Protocol

Innovatief Schoonmaken met het DMT Protocol

Met het DMT protocol pak je jouw horecazaak schoonmaak knelpunten vlot aan! Raak je niet onder de keukentafels? Zit je met hardnekkige vetaanlaging? Keukenruimtes die nooit zo proper zijn als je zou willen, sanitaire hygiene die te wensen overlaat? Opstanden, trappen, tredes en moeilijk bereikbare plekken tussen banketten en stoelen? Aarzel niet en ontdek hier de voordelen van innovatief schoonmaken met het DMT protocol.

Schoonmaak en Ontsmetting in het Onderwijs

Schoonmaak en Ontsmetting in het Onderwijs

Klaslokalen en auditoria schoonmaken is geen evidentie! Ook na de C-pandemie blijven we best op onze hoede. De beperking van een overtollige verspreiding van bacterieel leven, virussen, schimmels en sporen blijven nuttig voor onze volksgezondheid. Hier zijn de belangrijkste voordelen nog even op een rijtje!

1. Efficiëntie: De krachtige machines van MotorScrubber verminderen de tijd die nodig is voor schoonmaak aanzienlijk.
2. Grondigheid: Schrobben, ontsmetten en dweilen zijn een effectieve combinatie voor diepe reiniging en desinfectie.
3. Duurzaamheid: Een combinatie van expertise, know-how en uitgebreid testen in het veld zorgt er voor dat deze producten kwalitiatief hoogwaardig zijn.
4. Gebruiksgemak: Zowel de draagbare natuur en het feit dat onze producten lichtgewicht maar hoog kwalitatief zijn maakt ze ergonomisch verantwoord.
5. Compatibiliteit: Daarnaast zorgt de batterij rugzak voor optimale mobiliteit – hand in hand met de uitwisselbare batterijen.

Artikels en Tips Omtrent Schoonmaken – Sector Gericht Schoonmaken

Bij MotorScrubber ontwikkelen we samen met onze klanten steeds de meest duurzame oplossingen voor sector gericht schoonmaken. Hierdoor ontstonden doorheen de jaren dan ook heel wat unieke schoonmaak protocols. Deze bieden efficiënte schoonmaak oplossingen specifiek aangepast EN gericht op jouw noden! We goten al onze ervaring in adviezen, artikels en tips omtrent schoonmaken – die je op deze pagina terug kan vinden!

Per sector bieden we een variatie aan pakketten die niet enkel en alleen doelgericht reinigen per branche, maar ook extra voordelig EN super flexibel zijn. De samenstelling van onze product combinaties – met compacte borstelmachines en toebehoren – maakt faciliteitenonderhoud per sector mogelijk, zelfs voor hoog gespecialiseerd schoonmaakwerk.

Branche Specifieke Artikels en Tips Omtrent Schoonmaken

Elke branche kent zijn eigen uitdagingen! Gericht schoonmaken biedt oplossingen voor de belangrijkste knelpunten binnen gespecialiseerd schoonmaakwerk en faciliteitenonderhoud per probleem, met een focus op oplossings gericht reinigen. Hierbij houden we steeds bereik, ergonomie, mobiliteit en tijdsbesparing in het oog!

Ontdek hier – samen met onze schoonmaakspecialist – welke de mogelijke oplossingen zijn voor doelgericht reinigen binnen jouw branche, met kostenbesparing EN betere resultaten tot gevolg.

Heb je een zwembad, zwemvijver, jacuzzi of ander waterelement in jouw tuin liggen? Ook deze dienen onderhouden te worden. Binnen het kader van onze duurzame waterbeheer missie bij Navicula BV bieden we ook professionele vijveraanleg en producten voor schoonmaak van zwembaden en zwemvijvers aan. Ontdek ze door op de vette cursieve tekst te klikken.